HazZzeL Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.351 selam kızlarrr....ay bugün hıdırellezmi dünyadan haberim yok benim
pembik Hamiş Melek 5 Mayıs 2010 #17.352 archimim' Alıntı: ateşten atlama nevruz , gül ağacına dilek dileme hıdırellez ikisi farklı günler . şaşırıp da ateşten atlamaya kalkma sakın 🙂 Genişletmek için tıkla ... hıdrellezde de ateşten atlanır canım 🙂 bırak atlasın engel olmasana kıza aaaaa🙂
archimim' Alıntı: ateşten atlama nevruz , gül ağacına dilek dileme hıdırellez ikisi farklı günler . şaşırıp da ateşten atlamaya kalkma sakın 🙂 Genişletmek için tıkla ... hıdrellezde de ateşten atlanır canım 🙂 bırak atlasın engel olmasana kıza aaaaa🙂
vatoz Aktif Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.353 kızlarrrrr ben geldim işler cok youn yaaaaaaaaaa varmı geçmişte önemli bişi baya kaynatmıssınzz?
A archimim Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.354 HazZzeL' Alıntı: selam kızlarrr....ay bugün hıdırellezmi dünyadan haberim yok benim Genişletmek için tıkla ... akşama dilek dilemeyi unutma hazel. pembik' Alıntı: hıdrellezde de ateşten atlanır canım 🙂 bırak atlasın engel olmasana kıza aaaaa🙂 Genişletmek için tıkla ... hee atlasında totosu göbüşü yansın 🙂
HazZzeL' Alıntı: selam kızlarrr....ay bugün hıdırellezmi dünyadan haberim yok benim Genişletmek için tıkla ... akşama dilek dilemeyi unutma hazel. pembik' Alıntı: hıdrellezde de ateşten atlanır canım 🙂 bırak atlasın engel olmasana kıza aaaaa🙂 Genişletmek için tıkla ... hee atlasında totosu göbüşü yansın 🙂
pembik Hamiş Melek 5 Mayıs 2010 #17.355 archimim' Alıntı: akşama dilek dilemeyi unutma hazel. hee atlasında totosu göbüşü yansın 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay ben normalde de ztn hayatta atlamam 3 kez atlamak lazımmış bi de
archimim' Alıntı: akşama dilek dilemeyi unutma hazel. hee atlasında totosu göbüşü yansın 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay ben normalde de ztn hayatta atlamam 3 kez atlamak lazımmış bi de
HazZzeL Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.356 archimim' Alıntı: akşama dilek dilemeyi unutma hazel. hee atlasında totosu göbüşü yansın 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya bişiler çizip dilek dilioduk o mu oluyodu hıdırellez...bir ev bir araba bir havuzlu yazlık çizip asıp dilek diliyim 😀
archimim' Alıntı: akşama dilek dilemeyi unutma hazel. hee atlasında totosu göbüşü yansın 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya bişiler çizip dilek dilioduk o mu oluyodu hıdırellez...bir ev bir araba bir havuzlu yazlık çizip asıp dilek diliyim 😀
A archimim Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.357 pembik' Alıntı: ay ben normalde de ztn hayatta atlamam 3 kez atlamak lazımmış bi de Genişletmek için tıkla ... 3 kez mi ?? anam yok ben şu halde atlarsam direk ateşin içine düşerim hint fakiri gibi HazZzeL' Alıntı: ya bişiler çizip dilek dilioduk o mu oluyodu hıdırellez...bir ev bir araba bir havuzlu yazlık çizip asıp dilek diliyim 😀 Genişletmek için tıkla ... maşallah istersen banka falan da çiz 🙂 önümüzdeki 20 senelik dileği bir günde istedin
pembik' Alıntı: ay ben normalde de ztn hayatta atlamam 3 kez atlamak lazımmış bi de Genişletmek için tıkla ... 3 kez mi ?? anam yok ben şu halde atlarsam direk ateşin içine düşerim hint fakiri gibi HazZzeL' Alıntı: ya bişiler çizip dilek dilioduk o mu oluyodu hıdırellez...bir ev bir araba bir havuzlu yazlık çizip asıp dilek diliyim 😀 Genişletmek için tıkla ... maşallah istersen banka falan da çiz 🙂 önümüzdeki 20 senelik dileği bir günde istedin
HazZzeL Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.358 archimim' Alıntı: 3 kez mi ?? anam yok ben şu halde atlarsam direk ateşin içine düşerim hint fakiri gibi maşallah istersen banka falan da çiz 🙂 önümüzdeki 20 senelik dileği bir günde istedin Genişletmek için tıkla ... iyi fikir walla bi bankada çizim,hamileyiz baktın kabul olur dilekler denemekte fayda var 😀
archimim' Alıntı: 3 kez mi ?? anam yok ben şu halde atlarsam direk ateşin içine düşerim hint fakiri gibi maşallah istersen banka falan da çiz 🙂 önümüzdeki 20 senelik dileği bir günde istedin Genişletmek için tıkla ... iyi fikir walla bi bankada çizim,hamileyiz baktın kabul olur dilekler denemekte fayda var 😀
celinee Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.359 Ben de ne dilesem diye düşünüyorum... Sanırım şu ara tek düşüncem doğum.. Dileğim de onla ilgili olacak...
Ben de ne dilesem diye düşünüyorum... Sanırım şu ara tek düşüncem doğum.. Dileğim de onla ilgili olacak...
A archimim Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.360 celinee' Alıntı: Ben de ne dilesem diye düşünüyorum... Sanırım şu ara tek düşüncem doğum.. Dileğim de onla ilgili olacak... Genişletmek için tıkla ... bende bilemiyorum acısız doğumda nasıl resmedilir ki epidural iğnesi falan mı çizsem acaba ??
celinee' Alıntı: Ben de ne dilesem diye düşünüyorum... Sanırım şu ara tek düşüncem doğum.. Dileğim de onla ilgili olacak... Genişletmek için tıkla ... bende bilemiyorum acısız doğumda nasıl resmedilir ki epidural iğnesi falan mı çizsem acaba ??