Şükür kavuşturana,sonunda girebildim.Nasılsınız,inşallah hepiniz ve bebişlerinizde iyidir.Bende hala tek parçayım ama çok az vaktimiz kaldı.Haftasonu hafif sancılar çektim ama araları sıklaşmadan durdu şükür.Herkes tek parça halinde hala dimi?Hepinizi çok özlemişim gerçekten.nekadarda çok oldu giremeyeli.annem temizlik yaptı benim evde,benide iş yaptırmasada esir aldı.
sağolun kızlar,bende sizi merakettim ne yaptınız diye.dua ediyorum zaten aman herkes sağlıklı olsun diye.evet koca dana oldu artık benim kız.cuma günü kontrol var bakalım herşey normaldı son kontrolde ama eğer sezeryan gerektircek bi durum varsa haftaya doğururum heralde.
şükür kavuşturana,sonunda girebildim.nasılsınız,inşallah hepiniz ve bebişlerinizde iyidir.bende hala tek parçayım ama çok az vaktimiz kaldı.haftasonu hafif sancılar çektim ama araları sıklaşmadan durdu şükür.herkes tek parça halinde hala dimi?hepinizi çok özlemişim gerçekten.nekadarda çok oldu giremeyeli.annem temizlik yaptı benim evde,benide iş yaptırmasada esir aldı.
ne mutlu sana 🙂
benim kaynanamda gidiyodu geçen hafta. tam gidecekleri zaman kayınbabam dizini sakatladı evdeler şimdi. bu gidişle de doğuma kadar burda kalacak.
sağolun kızlar,bende sizi merakettim ne yaptınız diye.dua ediyorum zaten aman herkes sağlıklı olsun diye.evet koca dana oldu artık benim kız.cuma günü kontrol var bakalım herşey normaldı son kontrolde ama eğer sezeryan gerektircek bi durum varsa haftaya doğururum heralde.
ne mutlu sana 🙂 benim kaynanamda gidiyodu geçen hafta. tam gidecekleri zaman kayınbabam dizini sakatladı evdeler şimdi. bu gidişle de doğuma kadar burda kalacak.
görümcene bakıcılık yapmaktan kurtuldun desene :meri:ay bizimkisi de geliyor eşim de diyorki akşam ohh annem geliyor artık hiç yorulmazsın sadece bir bakış attım sustu anında..sanki çok yardımcı birisi ya bana..hani taşınırken geldi cok yardım etti ya simdi de eder eminim.yemek yapar bana önce kendine yaparsa