A archimim Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.192 sevra bebek midene baskı yapıyordur belki. ya da ydiğin birşey mi dokundu acaba ??
L leach Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.194 arceya' Alıntı: son 8 iş günüm ama belki raporumu haftaya cuma yerine sonraki ptesi kapattırırım, o zaman da son 9 iş günü olacak mecburen Genişletmek için tıkla ... son 3 gün o zaman
arceya' Alıntı: son 8 iş günüm ama belki raporumu haftaya cuma yerine sonraki ptesi kapattırırım, o zaman da son 9 iş günü olacak mecburen Genişletmek için tıkla ... son 3 gün o zaman
sevra Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.195 archimim' Alıntı: sevra bebek midene baskı yapıyordur belki. ya da ydiğin birşey mi dokundu acaba ?? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum cnm bir haftadır biraz biraz bulantım vardı ama bugün daha çok
archimim' Alıntı: sevra bebek midene baskı yapıyordur belki. ya da ydiğin birşey mi dokundu acaba ?? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum cnm bir haftadır biraz biraz bulantım vardı ama bugün daha çok
celinee Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.197 Bu saat oldu daha kahvaltı yapmadım.. Çok acıktım ya... oğlum da acıkmış galiba, bi garip hareketler yapıyor içimde...:meri:
Bu saat oldu daha kahvaltı yapmadım.. Çok acıktım ya... oğlum da acıkmış galiba, bi garip hareketler yapıyor içimde...:meri:
celinee Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.198 leach' Alıntı: son 3 gün o zaman Genişletmek için tıkla ... Süpermiş....
arceya Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.199 leach' Alıntı: son 3 gün o zaman Genişletmek için tıkla ... al o zaman sana cleo dili :fati::fati:
A archimim Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #17.200 vatoz ve ceylan size de günaydın benim kızım da 3 gündür pek hareketli. doğacak diye seviniyor herhalde 🙂
vatoz ve ceylan size de günaydın benim kızım da 3 gündür pek hareketli. doğacak diye seviniyor herhalde 🙂