ben çok severim çizgi film bizde animasyon çizgi filimleri biyerde toplayacağız beril için hazırlayacağız
bide bitane çizgifilm varmış çok öğreticiymiş k ile başlıyormuş işte çocukların izin almaları kurallara uymaları film esnasında hep kullanılıyormuş 2-3 arkadaşım önermişti o çizgifilmi zamanı gelince izletirsin diye
ahhh canım ahhh.bi fırma eşimi aracı koymuş eşine rıca etde raporluykenbızımkılere ders versın demiş.Dedım sen ne yapıyosun ya.Dıyo rıce ettıler.Adamlar şehır dışından gelcekler bıde duşun.Valla düşünmek ıstemıyom.Ne işim var ya karnım burnumda demı ama.Daha oncede soylenmıştı bana duymamzlıktan geldım.eşime kadar yetişmişler şimdi.çok guzel bişey aa zamanlaması yanlış yaaaaa.Valla ımdat dıcem yakında avazım çıktığı kadar.
ben çok severim çizgi film bizde animasyon çizgi filimleri biyerde toplayacağız beril için hazırlayacağız
bide bitane çizgifilm varmış çok öğreticiymiş k ile başlıyormuş işte çocukların izin almaları kurallara uymaları film esnasında hep kullanılıyormuş 2-3 arkadaşım önermişti o çizgifilmi zamanı gelince izletirsin diye
susam sokagı falan da çok yararlı aslında kardeşim onunla ögrendı rakamları falan. yenı nesıl ögretıcı cızgıler daha verımlıdır tabi. ben tam bir çizgi fılm fanatıgıyım kızımla habıre ızlerım artık hıç sıkılmam izlemekten
arceyaaa ben senin bu avatarındaki yavruyu varya jelibon niyetine yerim yeminnen bayılıyom ben ona gerçi dün sizlerde yazmıştınız hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım çok şeker bişey bu ya
gulkurusu maaşallah bebeğine bende dün gördüm kızcemi pek keyfi yerimdeymiş
susam sokağını bende çok severdim ama çok küçüktüm o zamanlar ya 1. sınıf zamanlarım olabilir çok net hatırlamıyorum, bi ara yeniden başlayacak dediler ama sonra ne oldu bilmiyorum başlasada eski tadında olmaz zaten
susam sokağını bende çok severdim ama çok küçüktüm o zamanlar ya 1. sınıf zamanlarım olabilir çok net hatırlamıyorum, bi ara yeniden başlayacak dediler ama sonra ne oldu bilmiyorum başlasada eski tadında olmaz zaten
bende okula gıdıyordum ama kardeşim 3 yaşında ögrendı ondan sayıları falan. başlasa artık yenı nesıl çocuklara yetmez o program. hepsının elının altında neler var, maskotlara ınanmaz artık onlar, 3 boyut beklerler.