2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
he he totomu kaşıdım gittii,, zaten kaşınıo herbıyerım çatlayan kurabıyeler gıbıyım. bugun hava çok guzel asnebacım akşama mudanya balık yemege gıtcez denız havası çekeyım azıcık yuruyuş falan ıyı gelır ayaklarıma. bana artık hergun yarım saat yuruyuş verdı dr havalar bozmazsa akşamları yurucez kocayla.
maşallah gıt gıt kaçırma valla.gelır gelmez kocan hazır asker gıbı bekle🙂evet canım hava çok guzel bende yorgunum acyıp bugun gıdıp bı uyusam diye bakıyom.Bugün zor geçti.eve gıdıncede iş çıktı başıma mevzuat okumam lazım.Valla oku oku bıtmıyo kanunlar ya🙁(((((((

gözün aydın maşallah kızına gulkurusuuuuuu

sagol canım.:meri:

maşallah gıt gıt kaçırma valla.gelır gelmez kocan hazır asker gıbı bekle🙂evet canım hava çok guzel bende yorgunum acyıp bugun gıdıp bı uyusam diye bakıyom.Bugün zor geçti.eve gıdıncede iş çıktı başıma mevzuat okumam lazım.Valla oku oku bıtmıyo kanunlar ya🙁(((((((

öyyyk çok sıkıcı yawrııım... bende artık ders falan vermıcem çok sıkılıyorum kafamı toplayamıyorum artık. 2 ögrencı bıraktım onlarda 3 ders daha alsa, bitti tamam benden bu kadar. sende bırak artık hesap kıtap, çiçekler açtı, bahar geldı at kendını dışarı bızım gızz

kızlar ben eskı çizgifilmlerı arıyorum habıre sagda solda, bi surusunu buldum aslında, şirinler,jetgıller,yakari,şekerkız candy, heidi, he man, red kit bunları buldum bulamadıklarım monçiçiler falan var.. çizgı seven var mı aranızda?

sagol canım.:meri:

öyyyk çok sıkıcı yawrııım... bende artık ders falan vermıcem çok sıkılıyorum kafamı toplayamıyorum artık. 2 ögrencı bıraktım onlarda 3 ders daha alsa, bitti tamam benden bu kadar. sende bırak artık hesap kıtap, çiçekler açtı, bahar geldı at kendını dışarı bızım gızz

ahhh canım ahhh.bi fırma eşimi aracı koymuş eşine rıca etde raporluykenbızımkılere ders versın demiş.Dedım sen ne yapıyosun ya.Dıyo rıce ettıler.Adamlar şehır dışından gelcekler bıde duşun.Valla düşünmek ıstemıyom.Ne işim var ya karnım burnumda demı ama.Daha oncede soylenmıştı bana duymamzlıktan geldım.eşime kadar yetişmişler şimdi.çok guzel bişey aa zamanlaması yanlış yaaaaa.Valla ımdat dıcem yakında avazım çıktığı kadar.

hahaha az önce berildoşun odasında balkona çıktım ipteki çamaşırlara bakmak için
balkon kapısının önüne dolap koymuştuk
kapı yarım açılıyor
göbeğimden zor geçtim sıkışıp kalacaktım 😱rkide:

maaşallahhh gülkurusu aman aman tü tü tüüü

arceyaaa ben senin bu avatarındaki yavruyu varya jelibon niyetine yerim yeminnen bayılıyom ben ona gerçi dün sizlerde yazmıştınız hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım çok şeker bişey bu ya

gulkurusu maaşallah bebeğine bende dün gördüm kızcemi pek keyfi yerimdeymiş

maşallah gıt gıt kaçırma valla.gelır gelmez kocan hazır asker gıbı bekle🙂evet canım hava çok guzel bende yorgunum acyıp bugun gıdıp bı uyusam diye bakıyom.bugün zor geçti.eve gıdıncede iş çıktı başıma mevzuat okumam lazım.valla oku oku bıtmıyo kanunlar ya🙁(((((((

bitmez yewwrummm bitmezzzz

oku oku bi de anlıycam diye kafa patlat. Gerçekte ne demek istemişler acaba diye.

Geri