ne zamandır aklımdaydı bunu yapmak denemek istiyordum bugünde canım çekince yapmak istedim oda halinden memnun gibi zaten ilk yaptığım kurabiyeler biraz şekil itibariyle ince uzun oldu en iyi kurabiyeleri ona ayırmam şartıyla anlaştık 😀
gulkurusu maşallah canım kızçeye.sende totnu kaşı zeynep gibi nazar değmesin.🙂stella ya ben de staj yapmam lazım öyle şeyler yapmam için evdeyken staj yapıcam ennemle.öğrenmem lazım çocuk kek ıstese yapamıcam yani o haldeyım.insan yapmadıkcada sankı beceremıcek gıbı gelıyo.
gulkurusu maşallah canım kızçeye.sende totnu kaşı zeynep gibi nazar değmesin.🙂stella ya ben de staj yapmam lazım öyle şeyler yapmam için evdeyken staj yapıcam ennemle.öğrenmem lazım çocuk kek ıstese yapamıcam yani o haldeyım.insan yapmadıkcada sankı beceremıcek gıbı gelıyo.
he he totomu kaşıdım gittii,, zaten kaşınıo herbıyerım çatlayan kurabıyeler gıbıyım. bugun hava çok guzel asnebacım akşama mudanya balık yemege gıtcez denız havası çekeyım azıcık yuruyuş falan ıyı gelır ayaklarıma. bana artık hergun yarım saat yuruyuş verdı dr havalar bozmazsa akşamları yurucez kocayla.
bu arada ilk defa şort gıydım evde bacaklarım erkek bacagı gıbı olmuş kocam görmesın sogur valla adam. bu ne hal böyle kalın kalın kaslı maşallahı var ıyyykkk