ay benimde kahve boyalarım aktı altı sarı ya.. ben de izne bi çıkayım da röfle yaptırayım diyorum sarıya çok alışmışım alışamadım su renge sarı ana olmak istiyem annem de röfle yap deyip duruyo lohusa tacı fln daha cok gösterirmiş kendini ahahaa te allam
ha dur o zaman hepimiz sarı kafa olalım taç güzel durur.
ayy bende aynı kibariyeye benzerim saçımı sarı yaparsam. kaşlar kara gözler kara saçlar sarı 🙂
ha dur o zaman hepimiz sarı kafa olalım taç güzel durur. ayy bende aynı kibariyeye benzerim saçımı sarı yaparsam. kaşlar kara gözler kara saçlar sarı 🙂
aa ilk 3 ayı duydum organlar gelişiyo diye ama son 1 ayı duymadım gııı..
benim abimin eski eşi her ay gidip röflesini boyasını yaptırıyodu valla sonuna kadar yaptırmıştı hatun su son 1 ay olayını soruşturmak lazım bende yaptıramam o zaman
ben nerden bileyim canım aklımda öyle kalmış sormadım bile kendi doktoruma ben ama sanki öyle duydum bir yerden ya da okudum mu acaba?inan hiç bilmiyorum ama daha önce de dediğim gibi tıpta henüz kanıtlanmış bir şey yok ztn bu saç boyama işleminin bebeğe olan zararının..
ahaha ay ben size anlattım mı yaa ilkokulda 5 duyu organımızı sormuştu öğretmen hepsin yazdım ama elle hangi duyumuzu kullandığımızı bi türlü hatırlayamadım gittim dokunma duyusu yerine okşama duyusu yazdım a