S srmrhan Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #153 lovefun' Alıntı: Sana ben özelden atmıştım yeni yeri neticesi de süresiz uzaklaştırma oldu. Çok da tınnn yani 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yaa evet yaa bende koptum resmen 😛iha:bari siteyi görsem içim yanmıycaktı ama aradım buldum siziiii benden kaçış yokkk:meri:
lovefun' Alıntı: Sana ben özelden atmıştım yeni yeri neticesi de süresiz uzaklaştırma oldu. Çok da tınnn yani 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yaa evet yaa bende koptum resmen 😛iha:bari siteyi görsem içim yanmıycaktı ama aradım buldum siziiii benden kaçış yokkk:meri:
BEBİŞ Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #154 vay be ne süperim siteye arada bir girsemde hızınıza yetişiyorum
marya Hamiş Melek 30 Mart 2010 #155 srmrhan' Alıntı: sende kalanlara yeni yerin adresini ver senide silerler 😛iha: Genişletmek için tıkla ... İyi fikir :laugh: pembik' Alıntı: ben çok su içiyorum zaten allahtan çünkü susuyorum günde en az 2-3 lt içiyorum ihmal etmeyin sakın kızlar.. marya bu arada cok tuttum "dünyaya barış getiriyoruz" lafını 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çocuk da yaparım sloganda icabında.... 😛iha:
srmrhan' Alıntı: sende kalanlara yeni yerin adresini ver senide silerler 😛iha: Genişletmek için tıkla ... İyi fikir :laugh: pembik' Alıntı: ben çok su içiyorum zaten allahtan çünkü susuyorum günde en az 2-3 lt içiyorum ihmal etmeyin sakın kızlar.. marya bu arada cok tuttum "dünyaya barış getiriyoruz" lafını 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çocuk da yaparım sloganda icabında.... 😛iha:
sista Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #159 höyttt nediyonuz nan 🙂))))))))))))) ben geldim ha nan avatarı nerden ekliyoz 🙂)
BEBİŞ Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #160 dae' Alıntı: bebıs tam gununu bulmussun yıvrumm Genişletmek için tıkla ... ne o kız dae olmuşun yastamısın baktım kıyamet kopuyor seni arayacaktım ki faceye girdim mesajını gördüm balıklama atladım
dae' Alıntı: bebıs tam gununu bulmussun yıvrumm Genişletmek için tıkla ... ne o kız dae olmuşun yastamısın baktım kıyamet kopuyor seni arayacaktım ki faceye girdim mesajını gördüm balıklama atladım