2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar ya bişi dicem
kocamın iş arkadaşının eşi de hamile
benden 1 ay küçük..
acıbademe gidiyorlar kadıköye
dün muayenede doktor bebeğin karnında 3,5 cm.lik kist var demiş.
belki operasyon gerekebilir ben anlamam bir prof.a git demiş.
bende benim doktora önce bir göstertecem..
hiç duydunuz mu böyle bir şey ya..
benim de yeğenimin kaşında vardı, ama doku tırnak mırnak öyle birşeydi.
3 yaşına gelince aldılar..
öyle birsey midir acaba?
ne sinir bozucu birşey

zynpmrt maşallah canım bebeğine benimkinin boyu kime çekti bilmiyorm 49 cm felan doğsa bari siz burda anlattıkça bende evhamlanıyorum ya kime çekti bu çocuk

bende çok seviyorum ege ismini
kızçemis değilde erkek olsaydı ismi rüyamda görmüştüm daha hamile kalmadan önce ben erkek olursa ege diyordum ak sakallı amcada yiğit ekledi önüneeeee
ohhhhh cillop gibi oldu ama benm kızım olduuuuuu ege bana kısmet olmadıııııııııııı

Evet Pembik, biliyorum anlamını.. Bide kocamın adı Yücel.. Diyorum Yücelin oğlu Yüce gayet hoş oluyoo.. Atatürk o bölgeye Ege adını vermiş deyince bir hoş oldum..Ege olsun benim oğlum... Cumhuriyetine, vatanına bağlı, laik, Atatürkçü olsun...Egeyi ben de çok severim... Özellikle İzmir ve İzmirlileri.. Hele geçen seçimlerden sonra Gördüğüm her İzmirli'yi öpmüştüm..
ha

bu ak sakallı dedeler bir bana görünmedi 🙂
bizim kızın ismini 2 sene önce gittiğimiz ege turunda bulmuştuk. tur rehberi demişti arkadaşım kızına asya ismini koydu anlamı da tanrıların kızı demek diye. benimde çok hoşuma gitmişti. tabi kendi ismime de benziyor. kocayı da ikna edince adı oldu asya 🙂

ay canım ya inşallah mühim bişey değildir müdahale etmelerine gerek kalmaz..