bende horluyom artık hem de eşim tele çekmiş sesımı, okuuz gıbı horlamışım. burnumdan nefes alamıyorum dıye heralde, ayyy utandım kendımden babam gıbı gur çıkmış sesım bide
haa horlama yastıgı var o mu gıı.. ben de dediydim bi kere onu.. bide şu burna takılan bantlar mantlar spreyler hiçbişi denetemedim şimdiye kdr. burnumda kemik var ondan horluyom çaresi yok diyo sürekli.. tıp adamı sanki aahaha..
yok o değil böyle 2 parça gibi yarısı sert yarısı yumuşak bi yastık ama etkili oldu bayağı. Ama eminim horlama yastığı daha etkilidir onun. Alışması zor oldu ama horlaman kesildi falan deyince kullanıyor artık. Bi de bebiş doğunca odada yatcak yazık yavruya
çok uykum geldi benim... Neden ki acaba ya... Çalışmam lazım, ama çalışamıyorum da... Gözlerim kapandı küçücük oldu...Öğlen bi dışarı çıkayım hava alayım bari..
yok o değil böyle 2 parça gibi yarısı sert yarısı yumuşak bi yastık ama etkili oldu bayağı. Ama eminim horlama yastığı daha etkilidir onun. Alışması zor oldu ama horlaman kesildi falan deyince kullanıyor artık. Bi de bebiş doğunca odada yatcak yazık yavruya
çok uykum geldi benim... Neden ki acaba ya... Çalışmam lazım, ama çalışamıyorum da... Gözlerim kapandı küçücük oldu...Öğlen bi dışarı çıkayım hava alayım bari..
dün tohtorumu aradık gece anlattım şu şekilde bi sancı oldu böle oldu diye aha dedi doğum sancısı anlattığına göre içiyo musun ilacını dedi evet dedim içiyorum içmeseydin şimdiye burda doğurmuş olarak yatıyo olurdun hastanede dedi ödüm koptu çarşamba için sözleştik bakalım yarın nolcak ıyyy açılma varmı diye bakmasa bari aşaadan