2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yavas yavas mi? Seni bilmem ama ben curuge cikali cok oldu. :meri:
benım gunum gunumu tutmuyo.bigun çok ıım bıgun kotuyum.şuana kadar iidim çok şükür.Şikayetlerım vardı ama buyutulcek kadar değildi.ama gecen haftasonu yaşadığım sancıdan ve burda herkesın aynı anda şikayete başlamasından çürüğe çıktık dıyebılırız.....

günaydın cnm bence yerleşme kanaması için henüz çok erken ki bu zaten nadir görülen bi durum adetine iki üç kaldıysa bhcg baktırabilirsin ordaki artış gebe olup olmadığın hakkında %80 bilgi verir şu durumda az kalmış çünkü adet tarihine.allahım hayırlısını versin cnm inş hamilesindir

ayyy azade sen beni öldürcen valla. Eğer devamı gelmezse hamile olabilirsin git bi kan testi yaptır için rahatlar canım

1.5 senedir bebek olsun diye mücadele veriyoruz...
her ay negatif sonucu görmek o kadar acıki analatamam...
bu nedenle kan tahlilinden önce ihtimalleri bilmek istedim....
ümitlenip ardından da negatip sonucu öğrenmek insanda yıkıma neden oluyor belli bir süre sonra.....

teşekkür ederim yorumun için canım....

iyimi gerçekten sizce büyümüşmü bende boyuna taktım eşimde kızıyo bana çok neyse sağlıklı olsunda doktor belli olmuyo bu ölçümler hatalıda olabiliyo doğduğunda ben bile şaşırıyorum bazen dedi

azade canım hç stres yapma. psikolojıyle yakından alakalıymış.butun arkadaşlarım tam akışına bıraktığımızda düşünmediğimizde hamıle kaldık dıyolar.hayırlısı olsun.Allahım en kısa zamnda bi bebiş versin canım kucağına.Doktor kontrolundemısın sen.Gittinmi hiç neden olmuyo dıye.Hoş 1,5 senede çok sayılmaz tatlım