benım gunum gunumu tutmuyo.bigun çok ıım bıgun kotuyum.şuana kadar iidim çok şükür.Şikayetlerım vardı ama buyutulcek kadar değildi.ama gecen haftasonu yaşadığım sancıdan ve burda herkesın aynı anda şikayete başlamasından çürüğe çıktık dıyebılırız.....
günaydın tatlı hamişler..... iyisinizdir umarım.... mercimeklerde iyidir ...... bende bebk hayali ile yaşayan bir bayanım.... adetime 2-3 gün var.... fakat bu sabah lekelenmem oldu iç çamaşırıma çıkmadı.... tuvalet kağıdına biraz bulaşmıştı..... rengi çook çook açık sütlü kahverenginde idi.... acaba yerleşme kanaması dedikleri bu mu... sizlerde de böyle bişey olmuşmuydu.... yoksa adet mi oluyorum.....
günaydın cnm bence yerleşme kanaması için henüz çok erken ki bu zaten nadir görülen bi durum adetine iki üç kaldıysa bhcg baktırabilirsin ordaki artış gebe olup olmadığın hakkında %80 bilgi verir şu durumda az kalmış çünkü adet tarihine.allahım hayırlısını versin cnm inş hamilesindir
günaydın herkese dün oğlumu görmeye gittim 1891 gr olmuş normal doğum posizyonuna girmiş bu sefer şükür boyu geriden geliyo ama ya 39.5 cm oluyo fl değer, hesaplayınca siz ce nasıl kızlar
1.5 senedir bebek olsun diye mücadele veriyoruz... her ay negatif sonucu görmek o kadar acıki analatamam... bu nedenle kan tahlilinden önce ihtimalleri bilmek istedim.... ümitlenip ardından da negatip sonucu öğrenmek insanda yıkıma neden oluyor belli bir süre sonra.....
günaydın cnm bence yerleşme kanaması için henüz çok erken ki bu zaten nadir görülen bi durum adetine iki üç kaldıysa bhcg baktırabilirsin ordaki artış gebe olup olmadığın hakkında %80 bilgi verir şu durumda az kalmış çünkü adet tarihine.allahım hayırlısını versin cnm inş hamilesindir
iyimi gerçekten sizce büyümüşmü bende boyuna taktım eşimde kızıyo bana çok neyse sağlıklı olsunda doktor belli olmuyo bu ölçümler hatalıda olabiliyo doğduğunda ben bile şaşırıyorum bazen dedi