2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
off ya cumartesi eşimle doktora gidecektik. doktor o gün gelmiyormuş.
haftaya salı gidicem eşim gene gelemeyecek.kızı en son 3 aylıkken falan görmüştür herhalde hahaha

Benimki de sadece bir defa bebek 8 haftalikken kalp atisini dinlemeye gittigimde gelmisti.
Bende hafta sonu dedim iki hafta sonra 1 saat te olsa izin al da sende gel bu defa doktora diye.
Doktor mesela hep azicik koca kafali diyor sonra babasi nasil diye soruyor
onun da kafasi buyukse normal felan diyor o yuzden doktor esimi de gorsun istedim.
InsAllah gelebilir, isinin yogunlugu ondan cok beni yedi bitirdi. :samar:
Iyicene alingan sinir bi insan oldum ciktim ya, bari aksam geldiginde gonlumu alsa da sinirim yatissa.

slm kızlar ben geldım, dersım bıttı üstune de patlıcan musakka yaptım akşam için geldım. arkadşıom dedı kı patlıcanları kızartma ugraşma fırn tepsıne pişirme kagıdına yay uzerıne azıcık yag sur yuksek ateşte fırında pişir aynı kızartma gıbı oluyor dedı. yaptım gerçekten yıllardı boşa kızartmışım hem kolay hem temız iş koku yok tavsıye edrım. tıpkı patates gıbı oluyor kızartmaya degmez

Bende bayilirim firinda kizartmayaaaaa. :ehi:
Patates, patlican, kabak, biber hepsini bir karistir yagla firina ver oooohh.

annem hep öyle yapar çok da hafif olur. ayy patlıcana da bayılırım. karnımda pek bir aç nedense . halbuki hiç acıkmam :puha:

ben de hep öyle yapıyorum.. Kabakları falan o şekilde yapıyorum.. Biz evlendiğimizden beri daha hiç kızartma yapılmadı bizim evde..
Bide ben de çok acıktım, neden acaba....:meri:
yaa bana nıye söylemedınız bu püf noktaları bakemm. ben de delı gıbı yıllardır kızartırım ev kokar ust baş kokar hade banyoya her kızartmadan sonra. ohh kabak pataes patlıccan yapım yakında sarmısaklı yogurtla dalayım ekmekle,,, hımmm:meri:

kızlar bide patatesi püre yapıp borcama yayıp üzerine kaşar serpin fırına verin.. öyle de çok güzel oluyo..
bir de evet patatesleri dilim dilim tepsiye yayınca fırında süper oluyo

Geri