2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada bebişin ilk parti kıyafetlerini yıkadım astım
şimdi bakınca banada çok az cicisi var gibi geldi
biraz dinleneyim tekrar doldurcam makineyi
eğer 1 seferlik daha çıkarsa akşama çalıştırcam tekrar, sipariş ettiğim gecelik gelmiş, akşama mehmet getirecek onunla atarım
daha fazla varsa hemen yıkar asarım yine

neyse archim en azından bi süre kafan rahat olacak
benim kayınvaldemlerde izmire çarşamba gidiyorlarmış 15 günlüğüne
benim için değişen bişey olmayacak ama

nerdeee asıl gidince dertleri başlıyor. görümcem burada kalıyor ya ararlar dakka başı gidin onu görün diye. her sene aynı olay. madem gözünüz arkada kalıyor bırakmayın kızınızı evde. ben her zaman gitmeye mecbur muyum.amann hepsi ayrı dert.

eee nadir gitsin canım
senide peşinden sürüklemesine gerek yok
halin ortada sonuçta
bence sen gitme

eee nadir gitsin canım
senide peşinden sürüklemesine gerek yok
halin ortada sonuçta
bence sen gitme

ayy o ben sürüklemeden gitmez. ben söylemeden aramıyor bile.hem de kocaman kız nesine gidip bakıcaz 25 yaşına gelmiş.
kendisinin bize gelmesi lazım ben bebek gibi gidip ona haftalık yemeğini mi yapıp bırakıcam.bu halde gidemem zaten kusura bakmasınlar.

ey allam ya kadın hamile gelinine bakcağına,hamile gelinine kızını baktırcak ya🙁bencede stella çok haklı eşin gidip baksın gelsin.Sen hiç kıpırdama bile yerinden bence..

enem benden bile büyük boşver gitme beee
ayrıca nadirde bi zahmet bu sefer sensiz gidiversin bişey olmaz
1 saate gider gelir
bu arada yemek olayı lafın gelişiydi dimi
daha neler yani 😕

ey allam ya kadın hamile gelinine bakcağına,hamile gelinine kızını baktırcak ya🙁bencede stella çok haklı eşin gidip baksın gelsin.Sen hiç kıpırdama bile yerinden bence..

bizde durumlar tam tersi canım. herkes kendi çocuğunu düşündüğü için geri kalanlar pek umurlarında olmuyor.
zaten bu saatten sonra istesemde kıpırdayamam şiştim iyice.

enem benden bile büyük boşver gitme beee
ayrıca nadirde bi zahmet bu sefer sensiz gidiversin bişey olmaz
1 saate gider gelir
bu arada yemek olayı lafın gelişiydi dimi
daha neler yani 😕

tabikide hayır hepsi gerçek 🙂. geçen sene erzak bıraktılar gelip yemek yapın hep beraber yiyin diye.gitmeyince darıldılar . kızlarına bakacak birini arıyorlar işte.

Son düzenleme: