2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende kızlar kımseden bişey beklemıyorum.gelceğide yok zaten beklesemde🙂Tek istediğim 1 mayısda oda gelcek.sakın kafayla her işini bitirmek evin ve kızın eşyalarının.çok az kaldı.Ne guzel çoğunuz izne çıkınca dınlencenız.Benım anne yenı gelmiş olcağından yeni başlıcaz yapmaya.hiç gücüm yok benimde ütü için filan.eşim sen yapmıcan bişey diyo ama yapmadan olurmu ? Allah hepimize kolaylık versin ve bebişler zamanında gelsin inş.dun alışverişi bıle yarıda kestim.Çok kötü ağrım oldu.Artık çok dikkat etmek gerekli bunu anladım...

sağol mislina. biz kimseye kakalayamayınca paşa paşa gittik aldık 🙂
sağolsun bir tek annem sponsor oldu bize onun haricindekiler uzaktan bakmakla yetiniyorlar.

Archi ben de anakucagi alicam da.. bunun internet sitesi falan var mi nerden bakicam ozelliklerine... yazmissindir ama gecmiste kayboluyorum ..bi de fiyati ne kadar?

size bomba bi haberim var kızlar kayınvalidem daha hiç bişey almadı diyodum ya hani dün eşim onları bi yere düğüne götürürken arabada bizim kayınvalide demiş bebeğe hastane çıkışı felan almış bişeyler almış banada ertanada hediye almış işte çarşamba günü gelinde veriyim demiş çarşamba günüde ertanın doğumgünü çileden çıktım resmen neden dedim illa o gün başka gün veremiyomu dedim illa beni deli edicek ya o gün kocamla başbaşa olmak istiyodum ben ya

NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM=)

E sende kızım.. Almış işte kadın.. Hem almıyo diyosun, hem de kızıyorsun.. Çok ayıp ama..
ha

Ay bi alem bu kaynanalar valla.. Ne diyeyim..