ay bende veririm inşallah bugün yemekde yiyemedim aç kaldım burda kuru fasulye pilavb vardı yemedim bi dilim ekmekle mercimek çorbası içtim deminde eti burçak söledm onu yiyorm iştahım eskisi gib değil gerçekten
arci sen nerden aldın ve ne renk aldın? tanıdık birisi var bu sitede sahibiymiş daha doğrusu.o bize giriş fiyatına bile verebilirmiş gerçi.www.ayhancocuk.com dan beğenicem eksiklerimizi.ama enigma'lar bu sitede pahalı geldi bana.kazık mı bu site acaba?
[ı]kızlar ya ben 33. Haftadayım belim geçen gece çok ağrıdı kasık ağrısıyla beraber uyutmadı ağrı beni sizdede oluyormu bu cuma kontrolde dr.ada sorucam ama sizide merak ediyorum acaba normalmidir artık ??[/ı]
bende bakmıştım buna çok beğendim salonda felan oturuken akşamları çok rahat olucak bi ürün tek sorun misafirlikte götüremezsn ondada oto koltuğu var zaten ana kucağı olarak güle güle kullan canım
güzelmiş canım sitedekilerin renklerini ben beğenmedim ondan sordum bu farklı ordakilerden.bence bunların modelleri de farklı enigma diye geciyor ama orda baska bir numara falan da var.herhalde model model değişiyor.güle güle kullansın asya
Canım bu çok güzel ve kullanışlı benim arkadaşım kullanıyor çok memnun bende bundan istiyorum ama şimdi değil belki biri eksik birşeyi varmı diye sorarsa diye saklıyorum bunu 🙂 birine kakalayacağım .Asya kızımız gülegüle iyi günlerde kullansın