2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kilosu birden nedense :1,830 dan 2,200 e çıktı çarşambadan p.tesi normal mi annamadım
kafa yapısı 1 hafta önde deniliyodu önde falan değil miş normal haftasıyla uygun yani
ayyyyyy anlamadım gitti haaaaa

Canım ya.... Kendi doktorun ne dediyse o doğrudur... Yani herşey yolunda... Kafana takılacak birşey yok..

kız özge gecen forum istanbuldaki C&A da cok güzel indirimlerler vardı cocuk mayoları 5ytl kışlık kulaklıklı bereler 3ytl eldvenler vardı daha büsürü şirin seyler hazır o caddeye giitiginde oradki magazsına bak ordaki magazanın tek bir katı bebek çindi polar battaniyelr 10 ytlydi

meloş arabayı hazuvlu handan aldık. az önce de yazmıştım okudun mu??

okudum dünürüm, nar bebede de yaklaşık aynı fiyatmış, sabah gördüm, ama ellerinde kalmamış, orası bize yakın, artık beklerim gelmesini

leach taçta en ucuzu 30 tlydi metresi, sen ii fiyata almışsın

ben hamile kilodu hiç almadım ztn.büyük beden aldım.5 tane de yeni aldım onları koydum cantama da..siz hasta bezimi alacaksınız yoksa orkitmi ? kanama için ?

kızlar benim kaynana yine sağolsun getirdi, eczanelerde doğum sonrası için satılan özel pedler varmış

asfada çok iii yapmışsın, hiç üzülme o gıcığa, öncelikle nasıl konuşacağını bilmeli, sonuçta doktoru o temsil ediyor