2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kilosu birden nedense :1,830 dan 2,200 e çıktı çarşambadan p.tesi normal mi annamadım
kafa yapısı 1 hafta önde deniliyodu önde falan değil miş normal haftasıyla uygun yani
ayyyyyy anlamadım gitti haaaaa

Canım ya.... Kendi doktorun ne dediyse o doğrudur... Yani herşey yolunda... Kafana takılacak birşey yok..

kız özge gecen forum istanbuldaki C&A da cok güzel indirimlerler vardı cocuk mayoları 5ytl kışlık kulaklıklı bereler 3ytl eldvenler vardı daha büsürü şirin seyler hazır o caddeye giitiginde oradki magazsına bak ordaki magazanın tek bir katı bebek çindi polar battaniyelr 10 ytlydi

meloş arabayı hazuvlu handan aldık. az önce de yazmıştım okudun mu??

okudum dünürüm, nar bebede de yaklaşık aynı fiyatmış, sabah gördüm, ama ellerinde kalmamış, orası bize yakın, artık beklerim gelmesini

bende tül işini hallettim haftasonu. adamın ilk çıkarttığı tülü beğendim, uyku seti ile aynı desenliydi. metresi 30dan 15 e inmişti. tül fiyatlarını hiç bilmiyorum iyi mi sizce?
sonrada koçtaş a gidip rustiğini aldık. bir de balkon için jaluzi aldık. tam eve geldik ziya ve kardeşi onları takıyordu gıcık komşunun teki şikayet etmiş gürültü yapıyorlar diye. matkapla 4 tane delik açıldı, toplam 1 dk bile sürmedi yani. nasıl sinirlendim, ikinci parça kaldı, takamadık onu 🙁
insanlar çok anlayışsızlar, bir c.tesimiz var ve bu işleride o gün yapmak zorundayız...

leach taçta en ucuzu 30 tlydi metresi, sen ii fiyata almışsın

ben hamile kilodu hiç almadım ztn.büyük beden aldım.5 tane de yeni aldım onları koydum cantama da..siz hasta bezimi alacaksınız yoksa orkitmi ? kanama için ?

kızlar benim kaynana yine sağolsun getirdi, eczanelerde doğum sonrası için satılan özel pedler varmış

kızlar bakın ne anlatcem ya çok üzgünüm bugün çok
hani hatırlarsınız geçen p.tesi annem burda diye bebişi ona göstermek istemiştim kendi drumu aramıştım sekreteri açmıştı ve bu hafta full dolu çarşambaya gün veremez falan demişti benmde asıl randevü günüm bugündü yani 3-5 gün geri çekecektim o kadar sinir etmişti kız beni yok efendim çekemeyiz çok yoğun drumuz falan neyse zorlamadım şansımı ve uğraşmadım kızla çarşamba günü, başka bi hastanesye gittim işte ordada canımı sıkmışlardı ya kafası aşağıda değil kilosu az kafa yapısı normale göre büyük falan filan
bugün kendi drumda randevüm vardı bende şikayet etmek amaçlı değildi ama bu olayı anlattım benle ilgilensin deiye drum ve kafa yapısı büyük müş falan dedim nerden biliyon dedi ve durumu anlatmak zorunda kaldım ama öle şikayet falan etmedim ayyyyy drum bi sinirlendi ne sanıyo o kendini falan odasına çağırdı kızı bağırdı çağırdı bir daha benm hastalarıma bu kelimeleri kullanmak yok falan dedi ya bu kızın suyu gelseydi zaten amniyosentez konusunda takıntıları olması çok normal falan dedi
ayyy sonra kız özür dileyip çıktı bende çıktım ödeme yapcaz kız yüzüme bakmıyo ağlıyoooo ayyy susmadım konuştum kızyamadım çünkü saf bennnnnnnn
işte ben dedim sizi şikayet falan etmedim yanlış bi izlenim olsun istemem dedim
o zaman hocamın yanlış anlaması olmuş dedi ama tafralı tafralı acıdımda ayyy kızlar ya yanlışmı yaptım bennnnnnnnnnnnnnn?????????????

asfada çok iii yapmışsın, hiç üzülme o gıcığa, öncelikle nasıl konuşacağını bilmeli, sonuçta doktoru o temsil ediyor

Geri