2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben bikinilerimi evin en ulaşamayacağım kösesine kaldırdım taşındıgımda..
bide onları görürsem kafayı yerim..

bende habire kavga cıkarıyorum evdee kocamada bırsuru hakaret edıyorum sınırden ama sonra uzulsemde alttan alamıyorm=) bupazar yıne evi facıaya cevrdım

zeynepcimmmm aynı kısısr dögü benı anlattın sanki ay tama çok olmadı ama bu son ay artar dıye odum kopuyo çatlak için.Bide senin hiç bilgin varmı ameliyatla geçiyomuki gerçekten ya.İnternette bıraz baktım ama pek sağlıklı bişey bulamadım.annatıklarını aynı benle eşim yaşıyoruz.kızır döngü resmen ya....

acrihim cuma kacta geldiniz havuzlu han a gözüm seni aradı ama saat 12den sonra bir kalabalık oldu anneme iyiki sabahtan gelmişiz dedim cok sakindi sabhatan ve sanki bütün hamileler ortaya cıkmış gibiydi maşallah

kızlar hepinize iyi haftalar.mevzumuz korunma ve klasik kglar 🙂 ben de kendimi çooooooooooookkk çirkin hissediyorum yaa..gecen boy aynasında baktım kendime esim de arkamdaymış diyorki kendine neden öyle kötü kötü bakıyorsun sen de bir bak bana dedim anlarsın çok şişko oldum çok çirkinim dedim.gülüyor o da ..delisin sen diyor.tamam allaha şükür yüzümde bişey yok ama karnımdan aşağısı felaket bacaklarım o kdr kalınlaştıki popom kocaman oldu korkuyorum kendimden yani.
gerçi 3 haftada sadece 1 kg almısım dr da şaşırdı 🙂 ben de çok şaşırdım evde tartılmayı bıraktım artık ben.
ctsi alışveriş yaptık pijama aldım sanırım haziran annesi pijamasıydı simdi tam bilemiyorum ama leyleklimiydi pijamalar?valla gezdim her yeri ama en spor olanı oydu onu aldım.
bebek süsüm de leylekli arci seninkisinin aynısını aldım cünkü bana göre en güzeli ve orjinali oydu ordakilerin icinde.bebek sekerim de biberon ben yapılmış olarak aldım hepsini.aslında o sekilde pahalıya geldi tabiki ama aldım 80 adet inşallah yeter mevlütte.
kızımın odasını kurduk yerleştirdik ya kıyafetleri cok az geldi gözüme gidip bir yığın kıyafet alasım geldi annem neyseki durdurdu beni sanırım sacmalıyorum giderek.bir doğsun bakalım ne kdr kg alacak hem hediye de gelecek cok hızlı büyücek söz o zmn ben alıcam ztn ona bir sürü şey dedi.ben de almadım bişey.yahu minnacık seyler yer kaplamıyorki ztn.ondan herhalde dolap ve cekmece de bol olunca kayboldular icinde..
durunun ve benim hastane cantamızı da hazırladık.ufak tefek eskikler kaldı canta icin sadece o kdr.ama coook yoruldum kızlar.
bebek arabası enigma arci sen mi almıştın canım kac liraydı?bir de göğüs pompasını ne marka aldınız kızlar?

ne güzel ya keşke annemde yakınımda olsa 🙁 kızıma mis gibi bakardı.
doğum fotoğrafçısını ben ayarlamayacağım sanırım. enişteme söylerim gelsin çeksin. paralar suyunu çekti bize birşey kalmadı 🙂 300 tl ye gene iyi bulmuşsun bir tanıdığımız 600 tl ya çektirdi.

bende habire kavga cıkarıyorum evdee kocamada bırsuru hakaret edıyorum sınırden ama sonra uzulsemde alttan alamıyorm=) bupazar yıne evi facıaya cevrdım

sende dayaklıksın haa. hem biliyorsun suçunu hemde gene bildiğini okuyorsun 🙂
yazık kız kocana

Yok canım direk çatlağın ameliyatla tedavisi yok maalesef. Ama karın gerdirme yada deri toparlama gibi büyük operasyonlarda o bölgeyi tamamen kestikleri için büyük bir kısmı gidiyor

evet pembik enigma aldık 290 tl verdik. göğüs pompasını da medela aldım o da 120 tl.
bu hafta anlaşılan temizlik haftasıymış herkes yorgunluktan ölüyor.

ayy doktor yarın çok yoğunmuş ben bugün saat 13.00' de kızımı görmeye gidecem..
çok heyecanlandım..
umarım herşey yolundadır..
yürüyüşüm fln çok tuhaflaştı benim işyerindekiler de ne kdr zor yürüyosun fşn diyolar.. hele bitanesi açılma mı başladı ne oldu dedi ödümü koparttı salak