2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben hayatım boyunca arada ara vermem gereken zamanlar dışında hep hapla korundum acayipte memnundum kilo almadım regl sancılarım hafifledi ve gayet düzene girmiştim. Ama doğumdan sonra emzirirken hap kullanılmıyor yani 1 sene hap kullanamam sipral düşünüyorum doğumdan sonra 2. ayda takılıyor onuda taktırmaya tırsıyorum. 3 aylık iğneler varmış ama hormonları altüst ediyor diyorlar bu işi kocama bırakırsam bizde kesin kaza kurşunu olur ya prezervatif yada sipral gözüküyor en mantıklısı bakalım doktorum ne önericek
hap aslında kullanması en kolayı, ama benim migrenimi azdırdı fena halde. kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım ki bıraktım. bi de selülit yaptı...

kızlar boşverın az kaldı.Dayanalım.Benımde dıyom ya göbüşümün altında çatlak oldu çok üzüldüm ama yapcak bişey yok.şükür bebeklerimiz sağlıklı olsun.eşim bile doğumdan sonra operasyon yaptırırız meraketme filan diyo rahatlatlayayım dıye.Nikahdan sonra gecede bi yere eğlenmeye gıdıldı kendımı orda yaşlı gıbı hıssettım morelım okadar bozulmuşki kızlar farketmeden.gece 4de bı uyandım bıdaha uyuyamadım.ağlama krizine girdim.eşim korktu geldi benle oturdu fılan.bunalıma gırdım sankı resmen ya.bide ortamdaki ses zararlı olmuşmudur diye üzüldüm bebeğe.Gelişimi tamamladılar artık ama ben bunun için de evham yaptım tabi.Tam bı kabus yani.Lohusalık bunalımı derlerdi inanasım gelmezdi hiç.Demekki böyle böyle başlıyo.Hepimiz değişiyoz,hayatlarımız değişiyo,bıde mıllet bu sene tatilede gidemezsınız gibi konuşunca iice gıcık oldum anlıcanız.eşimde diyo hepsi deli gibi çocuk yapmaya uğraşıyo saçmalama üzülme filan dedi ama işte insanın resmen değişiyomuş psikolojisi.Ben 32. haftaya kadar çok iidim kızlar.Ne olduysa şu 32. haftadan sonra başladı bende.Hayırlısıyla hepimiz doğururuz inş. sağlıklı bi şekilde.....

allah davul etsin o milleti zaten.bende çok huzursuz oldum cumartesi günü. herkesin gözü göbeğimde gelen giden laf ediyor.sanki keyfimizden şiştik bebek var yani o göbeğin içinde.çok bozuluyorum valla kırıcam bir günü birinin kafasını.
bir akraba da sordu nasılsın diye. iyiyim ama artık ağırlaşmaya başladım dedim. şimdiden ne ağırlaşması diyor. hey allam ya sanki atıyorum. boşvermek lazım ama takınca takıyor insan.

hap aslında kullanması en kolayı, ama benim migrenimi azdırdı fena halde. kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım ki bıraktım. bi de selülit yaptı...

bende 1 sene hap kullandım hem şiştim hem selülitlerim azdı. valla eşim korunsun hap falan alamam.

Kizlar siz hic dert etmeyin dogumdan sonra eski guzel halinize donuceksiniz.

Son düzenleme:
kızlar mayıs analarında son durum nedir?
kaçı doğum yaptı acaba? en son 10 flndı galiba..
ayy bizim doğumlar da başlayacak mayısta..
hayırlısı olsun bakalım

yok kız bunu diyen iş arkadaşım. ailemdekiler henüz o kadar ileri gidemedi 🙂

sağol canım darısı başına . onu da havuzlu handan 245 tl ye aldık . arabayı ucuza getirince onu da alalım dedik. yoksa bende doğumdan sonra almayı düşünüyordum. zaten para da kalmadı artık. bundan sonra bir çöp bile almayacağım.

çok ucuza almışsın ne güzel
aklımda bulunsun sonra almayı düşünürsek oraya gidelim bizde

allah davul etsin o milleti zaten.bende çok huzursuz oldum cumartesi günü. herkesin gözü göbeğimde gelen giden laf ediyor.sanki keyfimizden şiştik bebek var yani o göbeğin içinde.çok bozuluyorum valla kırıcam bir günü birinin kafasını.
bir akraba da sordu nasılsın diye. iyiyim ama artık ağırlaşmaya başladım dedim. şimdiden ne ağırlaşması diyor. hey allam ya sanki atıyorum. boşvermek lazım ama takınca takıyor insan.

bende 1 sene hap kullandım hem şiştim hem selülitlerim azdı. valla eşim korunsun hap falan alamam.

Ben de 1,5 sene falan kullandım.. Çok olmasa da kilo aldım... Selülit de yaptı biraz.. Mümkünse bi daha kullanmak istemiyorum ben de...

kızlar boşverın az kaldı.Dayanalım.Benımde dıyom ya göbüşümün altında çatlak oldu çok üzüldüm ama yapcak bişey yok.şükür bebeklerimiz sağlıklı olsun.eşim bile doğumdan sonra operasyon yaptırırız meraketme filan diyo rahatlatlayayım dıye.Nikahdan sonra gecede bi yere eğlenmeye gıdıldı kendımı orda yaşlı gıbı hıssettım morelım okadar bozulmuşki kızlar farketmeden.gece 4de bı uyandım bıdaha uyuyamadım.ağlama krizine girdim.eşim korktu geldi benle oturdu fılan.bunalıma gırdım sankı resmen ya.bide ortamdaki ses zararlı olmuşmudur diye üzüldüm bebeğe.Gelişimi tamamladılar artık ama ben bunun için de evham yaptım tabi.Tam bı kabus yani.Lohusalık bunalımı derlerdi inanasım gelmezdi hiç.Demekki böyle böyle başlıyo.Hepimiz değişiyoz,hayatlarımız değişiyo,bıde mıllet bu sene tatilede gidemezsınız gibi konuşunca iice gıcık oldum anlıcanız.eşimde diyo hepsi deli gibi çocuk yapmaya uğraşıyo saçmalama üzülme filan dedi ama işte insanın resmen değişiyomuş psikolojisi.Ben 32. haftaya kadar çok iidim kızlar.Ne olduysa şu 32. haftadan sonra başladı bende.Hayırlısıyla hepimiz doğururuz inş. sağlıklı bi şekilde.....

İşte bu hormonlar bakalım bize daha neler yapacak benim karnım acayip çatladı sinirlerim bozuluyor sürekli ağlama modundayım üstelik etrafımdaki herkes yapıcı olmasına karşın ben acayip olumsuzum eşimdede bu ara bi melaikelik söz konusu yazık bana habire güzel karım benim küçük kızım için nelerede katlanırmış hiç bozma moralini ben söz yaptırıcam istediğin yerini deyip duruyor tatil de umrunda değilmiş kızı yanında olsunmuş biz üçümüz mutlu olalımmış yetermiş. Tabi bunlar beni bir süre idare ediyor sonra ben yine ağlanmaya başlıyorum yazık oda sil baştan başlıyor aynılarını söylemeye benden nezaman bıkacak merak ediyorum 🙂

ne zaman ağırlaşmanı bekliyormuş kendisi?
doğuma 2 gün kala mı?
hayret bişi ya
çok biliyo herkes

Kizlar siz hic dert etmeyin dogumdan sonra eski guzel halinize donuceksiniz,
bende eski cirkin halime donucem hic bir faydasi olmayacak bu hamileligin bana. iyyy

kız sen neden kendine çirkin deyip duruyorsun..
gayet de güzelsin yani yüzün fln ne güsel..
millet öyle zayıf olmak için kendini paralıyo, yine olamıyo
boşver sen ne takıyon

ay ben de geçen gün çok çirkinleştim diye ağladım valla.. :çitos:

sonra da kızımın gücüne gidecek onun için herşeye katlanırım dedim, birdaha ağladım :çitos:

kafayı yiyoz artık galiba..

ne zaman ağırlaşmanı bekliyormuş kendisi?
doğuma 2 gün kala mı?
hayret bişi ya
çok biliyo herkes

kız sen neden kendine çirkin deyip duruyorsun..
gayet de güzelsin yani yüzün fln ne güsel..
millet öyle zayıf olmak için kendini paralıyo, yine olamıyo
boşver sen ne takıyon
aaaaaaaaallure cıkınmıymış söleyın bakım fotosuna neydı onun ismiiii alluşşşş adın ne bakmmm=):meri:bende böleyim bakkkk

Geri