2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende geçen haftalarda ağlak moddaydım işe girişince unuttum o hallerimi. yoksa otursam herşey aklıma geliyor duygulanıyorum. eşlerimiz sağolsun her halimize katlanıyorlar yoksa yanmıştık. bizimkisi de şu sıralar aşırı yardımcı pozisyonda doğum olunca acısını çıkarmasa bari 🙂

günaydın kızlar cok şükür buğün iş yoktu 9 a kadar yattım dinlenmişim hafta sonunun acısı cıkmış

sizler ve minişleriniz nasılllar

hap aslında kullanması en kolayı, ama benim migrenimi azdırdı fena halde. kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım ki bıraktım. bi de selülit yaptı...

Hap kolay ama emzirirken kullanılmıyor işte sipralide 2 sene sonra çıkartmam gerekecek 2. bebek için için prezervatif maalesef nefret ettiğim bişey yani hertarafı moklu değnek

Kizlar siz hic dert etmeyin dogumdan sonra eski guzel halinize donuceksiniz,
bende eski cirkin halime donucem hic bir faydasi olmayacak bu hamileligin bana.
Kız varya sen hiç insanların çenesini kapamayı bilmiyon haa daha sana zayıfsın diye laf söylemeden sen söylicen ay senin selülitinmi var falan gibi bide kilo al diyenlerede benim kocam böylesinden hoşlanıyor maazallah kilo alırsam adam beni boşar dicen bak bakalım bidaha söyliyebiliyorlarmı. Üstelik zayıf olmanın birçok avantajı var kendine haksızlık edip durma

boşver canım doğum yap alırsın 2-3 kg.zayıflıktan kimse ölmüyor. bende dün eşyalarımı toplarken bikinilerimi gördüm hüzünlendim. dedim size bir daha zor girerim. sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum.

mayıs annelirinden 15 kişi doğurmuş toplamda
13 sezeryan
2 normal

anaaamm o ne yaa herkes sezeryan oluyo
pöfff

ay inanamıyorum valla yaa
bünyen öyle demekki, zayıfsın işte..
boş ver ya, dedim ya bir sürü insan öyle olmak için uğraşıyor.
hem belki şu aldugun kilolardan 5-6 sı üzerinde kalır kız hiç belli olmaz o işler

Benimde son 4-5 gün baya bir yoğun geçti 🙂 Çarşamba anneler geldiler beni gördüklerinde direk çok iyisin biz deha kilolu bekliyorduk dediler moralim düzeldi. annem ve babam beni en son Ocak ayında görmüştü. Perşembe günü eşyalarıda geldi ve evlerine yerleşmeye çalışıyorlar 🙂 2 gündür kendi evlerinde kalıyorlar çok mutluyum annemler artık İstanbuldalar ve bize çok yakınlar.

Bu arada Pazar günü doğum fotografçısı işini hallettim 🙂 amerikan hastanesinde çalışan bir bayanla anlaştık orada da doğumlara giriyormuş fotograf için ama asılında başka bir görevde çalışıyormuş 2 gün sizinle olacağım dedi ilk gün doğuma girmeden ve doğum anını ve bebeği çekiyor 2. gün gelip anne baba ve aile fotogrfları çekiyor yaklaşık 300-400 kare çekip hepsini verecekmiş CD de ayrıca ilk gün 10-15 tane bebğimizin fotografını bize gönderecek arkadaşlarımıza ve ailelerimize göndebilmemiz için . 60 ad. baskılı fotograf ve albümü ,kapı posteri ,1 çerçeve boyunda büyük fotograf verecek 300 TL ye anlaştık biz normalde 350-400 arası dedi.Panoramik istenirse 150 TL fark ediyormuş fiyatı biz gerek duymadık.

Kizlar siz hic dert etmeyin dogumdan sonra eski guzel halinize donuceksiniz,
bende eski cirkin halime donucem hic bir faydasi olmayacak bu hamileligin bana.
canım benım nıye çirkin olasın saçmalama ya.millet deli gibi zayıf olmak istıyo ki sen 13 kılo almışsın.çok güzel bişey bence.hiç takma ya mıllet gelınıne ne soylemiş fılan dıye.fesat mıllet.ben keşke senın gıbı kılo alsaydım.boşver derdin bu olsun takma kafana.asıl ne guzel kendı formuna donuceksın.emzirrikende bol bol tatlı yersın kılolar sende kalsın istıyosan.emzırırken kılo alanlar bıle var sonuçta.taktığın şeye bak🙂