2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bende hep kontrol hapı kullandım.en azından hap %99 güvenli.spiral düşünemem yaa

ilk evlendiğimiz yıl ben de hap kullandım, ama çok kilo aldım, hapı bıraktıktan sonra kilo da gitti. O yüzden hayatta artık hap kullanmaya cesaret edemem.

gunaydın annişler .......7tane misafir şok görünüyor.sistemden çıkan varmıdır ya bukadar kişi

paranoya had safhada asneba

ay ben de aslında hemen olsun istiyorum ama vücudun kendini yenilemesi için süre gerekiyormuş, bir de oğlumu doya doya sevmek, onunla da vakit geçirmek istiyorum. keşke bu kadar beklemeseydik 🙁

günaydın kızlar sanırım misafirlerden biri benmişim 🙁 geçmişe bir bakayım dedim sabah ama bitmek bilmez ki bende vageçip buraya bakınca fark ettim 🙂

hoşgeldin misafir

eveett yivru kuşummmm
son 3 haftaammm

ama o bile geçmeyecek daha çok var gibi geliyor

yazık annem de halime acıdı dün diyo ki, keşke şu 3 hafta senin yerine ben gidip çalışabilsem

Benimde son 3 haftam... yani iş günü sayarsak 13 gün kalmış... 14. gün gidip rapor alırım gelirim işe.. Eğlence yaparız ogün de burda.. Sonra evdeyim zaten..

ilk evlendiğimiz yıl ben de hap kullandım, ama çok kilo aldım, hapı bıraktıktan sonra kilo da gitti. O yüzden hayatta artık hap kullanmaya cesaret edemem.

Birde intenette hep sey yaziyor, dogum kontrol hapi kullanan kadinlarda kullanmayan kadinlara bakaraktan daha cok gogus kanseri olusuyor, ama bu hapi kullanan kadinlar kullanmayanlara nazaran daha cok kontrol olduklari icin daha cok ortaya ciktigi icin mi yoksa gercekten oyle mi bilinmiyor mus. Yani buna dair henuz resmi bir kanit yok ama insan yine de tereddut ediyor iste.

günaydın herkese...
dün akşam yatmadan hemen önce bir şişe soda, ve bir koca bardak su içtim. gece uyku arasında içtiklerimi saymıyorum bile. gece hiç tuvalete kalkmadım, sabahta normaldi...
ayaklarımı ayakkabıya tıktım resmen. vücudum su tutmaya başladı yani 🙁

ben de hap kullanmam artık herhalde
bakalım başka yöntemler araştıracağız artık 😀

ayy ayakkabı ve tıkmak konusundan hiç bahsetme valla..
bende ayak yok artık..
ayak ve bacak düz oldular