2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın kızlar sanırım misafirlerden biri benmişim 🙁 geçmişe bir bakayım dedim sabah ama bitmek bilmez ki bende vageçip buraya bakınca fark ettim 🙂

valla ben o kadar çok yoruldum ki tatil resmen bana geçti :a026:
dün evden bir ton kullanılmayan eşya attık. eşimde diyor ki allahtan çocuk yapmaya karar verdik de çöp ev olmaktan kurtulduk.

valla cumartesi pazar benim de canım çıktı ama yine de evde olmak işte olmaktan bin kat iyi. .

ayy allahımm dün ayaklarım resmen hobbit ayağıydı 😀 tanınmaz haldeydiler..

parmak arası terlik giyeyim dedim bi ara, bantları bol geliyordu çünkü onun.. ay o bile sıktı ayağımııııı

Allure valla bence de ince işler..
bakalım zorla morla alıştıracaz herhalde..

bizim burada bir kadın doğum doktoru bile daha yeni doğum yapmışken, bebeği birkaç aylıkken, düşün yani süt iznine fln gidiyordu hergün. o bile hamile kaldı.. 😀
ne zor bişi yaw

Al iste ne yapacan, gerci derler ya terzi kendi sokugunu dikemezmis diye.
Aman ben bu konuda hic yorum yapmayim en iyisi. Allahim hayirlisini versin hepimize.

Son düzenleme:
valla cumartesi pazar benim de canım çıktı ama yine de evde olmak işte olmaktan bin kat iyi. .

ayy allahımm dün ayaklarım resmen hobbit ayağıydı 😀 tanınmaz haldeydiler..

parmak arası terlik giyeyim dedim bi ara, bantları bol geliyordu çünkü onun.. ay o bile sıktı ayağımııııı

Bende dun corap vardi once ayagimda hani lastigi bacagimiza iz yapiyor ya,
onu gectim de dun ayagim nekadar sistiyse parmak kisminda da lastik var ya coraplarda orasi bile iz yapmis ya parmaklarimin ustune, dusun yani. :meri:

Günaydın güzel annişler
çok güzel bir hafta geçiririz inşallah

korunma konusunda benim biraz kafam karışık
doğum kontrol haplarının bana yan etkileri oluyor (kilo alma gibi)
onun dışında eşimde korunmak istemez
ama biz geri çekilme yaparız çünkü ben hap tedavisi görmeden yumurta oluşturamıyorum
yani normal zamanda yılda 1 sefer falan yumurtam oluşup adet oluyorum
onun dışında olmuyor, doğumdan sonra değişirmi bilmiyorum ama hiç düzenli adet olmadım şimdiye kadar

onun dışında bu haftasonu benim için verimli oldu sanırım çok mutluyum
araba dışında alacağımız büyük birşey kalmadı
archi dediğin gibi burdaki perdecilere cibinlik sordum
sadece 1 i yaparız dedi
oda 100 tl fiyat verdi, oha falan oldum
nese modokoya gidelim dedim
ordakilerde satışımız yok dedi
modokodaki perdeci, döşemeci vardı bi tane o yaparız dedi
burda yeni bi alışveriş merkezi açılmıştı orda bulduk aldık cibinliğimizi
perdeyide koçtaştan aldık
işimiz bitti, bu akşam veya yarında yıkama işine başlayacam
kuruyuncada annemi çağırıp ütü ve yerleştirme işini hallederiz
ohhh rahatladım

yok benimkide sevmiyor ama mecbur kullandı.ben zorladım.ondan sonrada bebiş istedik ben hapı bıraktım ve bıraktıktan 2.ay sonra hamiş kaldımbebisim

Ben de ialç kullanıyordum... Sonra ilacı bıraktık, kocam korunuyordu... İşte geç yumurtlama yüzünden ben de hamile kaldım.. Benim koca korunmaya alıştı sanırım... Herhalde öyle devam ederiz.. Ben bi daha ilaç kullanmak istemiyorum...:emzirme:

Geri