Allure Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #91 archimim' Alıntı: sensi sen misin ?? Genişletmek için tıkla ... Evet anacim dubaligimdan mi anladin. 😛iha:
archimim' Alıntı: sensi sen misin ?? Genişletmek için tıkla ... Evet anacim dubaligimdan mi anladin. 😛iha:
vatoz Aktif Üye Üye 30 Mart 2010 #92 kızlar selammm ben güneşim eski yeni vatoz🙂 ama bu sıteyı cozemedım hala😀 karısıkmı biras
arceya Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #94 Kocasinin_Aski' Alıntı: tamam ver madalyayı ben cleo ay çok komiksiniz nasılda korkmussunuz benden 😛iha: ne qüzelde şutlandınız hah zevkten 4 köşe oldummm hayatımda hiç bu kadar mutlu bir qüne başlamamıştım.. hadi hepinize byyyyyyyyy size burda iyi boş çene çalmalarr :fati::fati: Genişletmek için tıkla ... ahha ilk şutlanan sensin kızım seni yalnızlıgınla başbaşa bırakıyoruz ahaha biz kendi isteiğimizle silindik çoğumuz ama sen şutlandın ayyyy ne üzücü yaa yazık sanaaaaaaaa garibaannn
Kocasinin_Aski' Alıntı: tamam ver madalyayı ben cleo ay çok komiksiniz nasılda korkmussunuz benden 😛iha: ne qüzelde şutlandınız hah zevkten 4 köşe oldummm hayatımda hiç bu kadar mutlu bir qüne başlamamıştım.. hadi hepinize byyyyyyyyy size burda iyi boş çene çalmalarr :fati::fati: Genişletmek için tıkla ... ahha ilk şutlanan sensin kızım seni yalnızlıgınla başbaşa bırakıyoruz ahaha biz kendi isteiğimizle silindik çoğumuz ama sen şutlandın ayyyy ne üzücü yaa yazık sanaaaaaaaa garibaannn
marya Hamiş Melek 30 Mart 2010 #96 Kızlar ben tansiyon problemimin nedenini öğrendim. 8-10 bardak su içmemiz gerekiyormuş. Az içiyomuşum ben ondan olur dedi doktorum. Bi de içip deneyecem. Olmazsa randevumu erkene alacam...
Kızlar ben tansiyon problemimin nedenini öğrendim. 8-10 bardak su içmemiz gerekiyormuş. Az içiyomuşum ben ondan olur dedi doktorum. Bi de içip deneyecem. Olmazsa randevumu erkene alacam...
Allure Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #97 Kocasinin_Aski' Alıntı: tamam ver madalyayı ben cleo ay çok komiksiniz nasılda korkmussunuz benden 😛iha: ne qüzelde şutlandınız hah zevkten 4 köşe oldummm hayatımda hiç bu kadar mutlu bir qüne başlamamıştım.. hadi hepinize byyyyyyyyy size burda iyi boş çene çalmalarr :fati::fati: Genişletmek için tıkla ... Kocan seni beklemiyor mu, sen git onunla ilgilen. Islem bittikten sonra bunu yapmayi unutma.
Kocasinin_Aski' Alıntı: tamam ver madalyayı ben cleo ay çok komiksiniz nasılda korkmussunuz benden 😛iha: ne qüzelde şutlandınız hah zevkten 4 köşe oldummm hayatımda hiç bu kadar mutlu bir qüne başlamamıştım.. hadi hepinize byyyyyyyyy size burda iyi boş çene çalmalarr :fati::fati: Genişletmek için tıkla ... Kocan seni beklemiyor mu, sen git onunla ilgilen. Islem bittikten sonra bunu yapmayi unutma.
ozbek83 Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #99 kızlar bari şaka degilse oysa kale almayın antenlerinizin ayarlarıyla oynamayın alıcılarınızı kapatın 🙂)))))))
kızlar bari şaka degilse oysa kale almayın antenlerinizin ayarlarıyla oynamayın alıcılarınızı kapatın 🙂)))))))
arceya Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #100 *Stella*' Alıntı: koptum ben burda bu kadar olur ya Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar çok eğleniyorum yaa bide nicke bak
*Stella*' Alıntı: koptum ben burda bu kadar olur ya Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar çok eğleniyorum yaa bide nicke bak