Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam ver madalyayı ben cleo ay çok komiksiniz nasılda korkmussunuz benden 😛iha: ne qüzelde şutlandınız hah zevkten 4 köşe oldummm hayatımda hiç bu kadar mutlu bir qüne başlamamıştım.. hadi hepinize byyyyyyyyy size burda iyi boş çene çalmalarr :fati::fati:
ahha ilk şutlanan sensin kızım seni yalnızlıgınla başbaşa bırakıyoruz ahaha biz kendi isteiğimizle silindik çoğumuz ama sen şutlandın ayyyy ne üzücü yaa yazık sanaaaaaaaa garibaannn
Kızlar ben tansiyon problemimin nedenini öğrendim. 8-10 bardak su içmemiz gerekiyormuş. Az içiyomuşum ben ondan olur dedi doktorum. Bi de içip deneyecem. Olmazsa randevumu erkene alacam...
tamam ver madalyayı ben cleo ay çok komiksiniz nasılda korkmussunuz benden 😛iha: ne qüzelde şutlandınız hah zevkten 4 köşe oldummm hayatımda hiç bu kadar mutlu bir qüne başlamamıştım.. hadi hepinize byyyyyyyyy size burda iyi boş çene çalmalarr :fati::fati: