2009 Mart-Ağustos Eskiyi Özleyen Üyeler

kizlar cok sag ol vallahi hergun sizede dua ediyorum canlari insallah bu hapla sizde faydasini gorursunuz ve bebeleriniz gelir allahim insallah sizin yuzunuzude tez vakitte guldurur.

canım benım sende çok sagol ınsallah bızlerde en kısa zamanda kavusuruz meleklerımıze🙂

canımsın sağoll Alah arzı olsun dualrın için tatlımm.bakalım inşş o günlerde gelicek sonra hep beraber beklemeye başlıcaz doğurcağıız günleri😛iha:
dualar edicez doğumlara giderken birbirimiz içn ayyy düşüncesi bile harika.bu arda aramızda ilk doğum şirinenin sonra yoncax vahidem eyşan hazal .......sırayada biz gireriz inşş🙂

kız hamıle kaldıkda doguracagımız günlerı konusuyoruz bak ya😛iha: nasıl dogurucaz bakalım o da meçhul ya neyse ınsallah artık sırada bız varızdır🙂

kizlar cok sag ol vallahi hergun sizede dua ediyorum canlari insallah bu hapla sizde faydasini gorursunuz ve bebeleriniz gelir allahim insallah sizin yuzunuzude tez vakitte guldurur.
hazalcım yaa sen ateş ölçmeye devam ediyodun ya eğer ateş tablon varsa en son bu ayınki ekleyebilrmisin cnm buraya hamiş kaldığın tablonuu.

kızlar bu akşam ne yemek yapıcaksınız yaaaaaaa.ben düşünüyomdaaa halaa😛iha:

kız hamıle kaldıkda doguracagımız günlerı konusuyoruz bak ya😛iha: nasıl dogurucaz bakalım o da meçhul ya neyse ınsallah artık sırada bız varızdır🙂

canım benim ben artık kaçiim
yoksa sınavım fena olcak😛iha:
gülüyom ama bakalım inş yarında gülerim.yarından itibaren inş rahat rahat burda olurum.öpüyorum seni tatlımm grşzzzz

hazalcım yaa sen ateş ölçmeye devam ediyodun ya eğer ateş tablon varsa en son bu ayınki ekleyebilrmisin cnm buraya hamiş kaldığın tablonuu.

kızlar bu akşam ne yemek yapıcaksınız yaaaaaaa.ben düşünüyomdaaa halaa😛iha:

canım hazal son aylarda ates ölçmeyı bırakmıstı yanılmıyorsam ama atesı son 5 gündür sabıt sekılde 36.4tü ve hazal 36.2 ıle falan regl oluyodu tatlım bılgın olsun bu arada sen evdesın aksma ne yapıcan daha bulamadın miskin miskin otur sen:laugh: ben bıle düşündüm yazayım bak sana azcık ögren ablandan🙂

Menüm
Çorba
Et kavurma
Pilav
Salata

canım hazal son aylarda ates ölçmeyı bırakmıstı yanılmıyorsam ama atesı son 5 gündür sabıt sekılde 36.4tü ve hazal 36.2 ıle falan regl oluyodu tatlım bılgın olsun bu arada sen evdesın aksma ne yapıcan daha bulamadın miskin miskin otur sen:laugh: ben bıle düşündüm yazayım bak sana azcık ögren ablandan🙂

Menüm
Çorba
Et kavurma
Pilav
Salata
sağol tatlım aslında aklımda var bişiler ama dün et yemeği yedik bu gün sebzeli bişi olsun istiyorumm dur bak benimde şöle olsun kalkıp çorbamı hazırlayayım

Menüm
Mercimek Çorbası
bezelye yemeği
pilav
ayran

sağol tatlım aslında aklımda var bişiler ama dün et yemeği yedik bu gün sebzeli bişi olsun istiyorumm dur bak benimde şöle olsun kalkıp çorbamı hazırlayayım

Menüm
Mercimek Çorbası
bezelye yemeği
pilav
ayran

bak olmus işte hadı gıt yemegını yap sen bakalım bende anca eve gıdınce yaparım zaten esım maçta olucak geç gelıcek hersey hazır olur geldıgınde🙂

Herkese selamlar ben de geldim 🙂

Kızlar ellerinize sağlık, çok güzel bir bölüm olmuş. Neydi o yaaa sürekli hamile miyim değil miyim, reglim geldi gelmedi gecikti, kasığım ağrıyo yoksa, ateş ölçtüm, kirpiğim değişik öfffff iyice hepimiz strese girmiştik. Burada en azından biraz olsun kafamız dağılır eğleniriz. Öbür tarafa da gideceğim ama burası çok iyi olmuş.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri