geldim tatlım duramıyom zati:laugh:naptı senin doktor gittimi 😛iha:
gıttı gıttı aman sonunda zaten aynılarını yaptı yıne ya işimiz var ya:laugh:
geldim tatlım duramıyom zati:laugh:naptı senin doktor gittimi 😛iha:
selzeh cnm şu sakinleştirici ilaçtan aldınmı sende hazalın dediği ismini tekrar verirmisin attlım yaw bende bi araştırayım aslında sakin olmadığımı söleyemem çünkü hazalı hatırlıyorum çok fazla stres ve heyecan yapıyodu benim okadar bişi yok ama bitkisel bişeyse naslı olsa ii gfelir yanii yan etkisi olmasın yeterki
kullanmaya başladınmı peki nasıl yani sakinlik veriyomu ya bide cnm 20tl mi demiştin fiyatı eczaneden buluru sanırım.deneyelim artık napalım rahatlık şart ve rahat olmamaız gerekiyo gerçektenn hayırlısı Rabbimdenaldım tatlım hazalın dedıgı ısımde türkıyede yok baska ısımde var onunda adı passiflora kapsül tatlım surubuda var hatta hiçbir zararı yokmus tamamen bıtkısel yanı kullanmakta fayda var bence
kullanmaya başladınmı peki nasıl yani sakinlik veriyomu ya bide cnm 20tl mi demiştin fiyatı eczaneden buluru sanırım.deneyelim artık napalım rahatlık şart ve rahat olmamaız gerekiyo gerçektenn hayırlısı Rabbimden
inaşllah canım bene yarın bakii olmazsakullanmaya basladım canım ya anlayamıyorumkı sadece böyle rahatım sakınım gıbı ama daha çok yenı yuttum yanı bırkaç gün içinde vucut alısınca daha ıyı anlıcaz sanırımevet tatlım 20tl eczanede yoksa bıle depolarına soruyorlar getırtırler sen sor bakalım bı ınsallah ıyı gelır bakalım içiyom ama hayırlısı ne dıyeyım🙂
inaşllah canım bene yarın bakii olmazsa
bu arada canım patates slatası çekti yapıyorum şimdi gel yiyelim🙂
oy oyy oyy ağlama kıı geldim salatayla uğraşırken netten düşmüşüm😀Nur nereye gıttın yaaaaa
canımsın sağoll Alah arzı olsun dualrın için tatlımm.bakalım inşş o günlerde gelicek sonra hep beraber beklemeye başlıcaz doğurcağıız günleri😛iha:kizlar cok sag ol vallahi hergun sizede dua ediyorum canlari insallah bu hapla sizde faydasini gorursunuz ve bebeleriniz gelir allahim insallah sizin yuzunuzude tez vakitte guldurur.