2009 Mart-Ağustos Eskiyi Özleyen Üyeler

gunaydin kizlar hayirli gunler nasilsiniz...... ben cok iyim cunku dr ye gittim kan vermek icin dr gel hemen bakiyim ultrasondan dedi veeeeeeeee bebegimin kesesini gorduk cokkkkkkkkk kucuk mercimek gibi 2 hafta sonra gel ozaman gorunur dedi cok iyi bir dr abla bide turuk daha iyi ay cok mutlu oldum kizlar ama hala inanamiyorum kizlar sanki yalan gibi darisi size canim arkadaslarim bir sitres hapinin faydalari kizlar allah o hapi cikarandan razi olsun ben sinirli birisiyim bana cok iyi geldi.

uzuncaaa bi aradan sonra selam herkese çok güzel olmuş bu topik🙂yoksa gireceğim yoktu sıktı beni ve hepimizi artık hamilelik konusu.bende muhabbetlerimizi çok özlemiştimm.selzeh ve nur85 bu güzel düşünce için tebrik ve teşekkür ediyorum.güzel muhabbetlerimizin devam etmesi dileği ile yeni topiğimiz hayırlı olsun!

gunaydin kizlar hayirli gunler nasilsiniz...... ben cok iyim cunku dr ye gittim kan vermek icin dr gel hemen bakiyim ultrasondan dedi veeeeeeeee bebegimin kesesini gorduk cokkkkkkkkk kucuk mercimek gibi 2 hafta sonra gel ozaman gorunur dedi cok iyi bir dr abla bide turuk daha iyi ay cok mutlu oldum kizlar ama hala inanamiyorum kizlar sanki yalan gibi darisi size canim arkadaslarim bir sitres hapinin faydalari kizlar allah o hapi cikarandan razi olsun ben sinirli birisiyim bana cok iyi geldi.
canım çooook tebrik ederim çok sevindim mevlam sağlıkla kucağına almak nasib etsin.

uzuncaaa bi aradan sonra selam herkese çok güzel olmuş bu topik🙂yoksa gireceğim yoktu sıktı beni ve hepimizi artık hamilelik konusu.bende muhabbetlerimizi çok özlemiştimm.selzeh ve nur85 bu güzel düşünce için tebrik ve teşekkür ediyorum.güzel muhabbetlerimizin devam etmesi dileği ile yeni topiğimiz hayırlı olsun!

canım benım hosgeldın evet artık buradayız hos sohbetler edıcez eglenıcez kayfımıze bakıcaz ınsallah hersey çok daha ıyı olacak çok özledım hepınızı🙂

canım benım çok sevındım tebrık ederım tatlım Allah ım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah ben demıstım sana vardır dıye dımı Allah ım bızede göstersın o günlerı güzel yarabbım o ılaca bende ınanıyorum kesınlıkle sakınlestırıyor ınsanı süper🙂

canım yaa nasıl sevindim senin adına anlatamam.sağlıkla doğduğu günelride nasip etsin Rabbim.bizede dua et sürekli lütfenn.canım yaaa ne heyecanlı bekleyişti bak geldi iştee yaa süperr

selzeh cnm şu sakinleştirici ilaçtan aldınmı sende hazalın dediği ismini tekrar verirmisin attlım yaw bende bi araştırayım aslında sakin olmadığımı söleyemem çünkü hazalı hatırlıyorum çok fazla stres ve heyecan yapıyodu benim okadar bişi yok ama bitkisel bişeyse naslı olsa ii gfelir yanii yan etkisi olmasın yeterki

Geri