2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevra maşallah bebişine

boyu fl * 6 + 4 canım benim doktor böyle hesaplıyo ama tabii tahmini değer
 
buarada saf kocam sabah arabanın anahtarını bulamadı ara ara cnmz cıktı koydugu yerı htrlamıyor delırdm onun yuznden işe gec kalıyordum yınee kaldım bıle hatta sonra ındı arabann ustune baktı belkı ustnde unttm kımse farketmedı dıye en son aklıma benm mutfak masasındakı meyvelık geldı bı baktım ıcındee cıldrcktm sabah sabah adamı dovsen yerıdır bı ton solendım allhtn cevap vermedı verse kavga kocaman olcaktı🙂
oraya anahtarmı koyulur yaaa al evde 2 cocuk bırden buyucekkk benmm:=)
 
Anlasilan hepimiz gerginiz bu gunlerde, sanirim hepimiz dogum nezaman gelicek nasil haberimiz olucak, neler olucak kokusunu yasiyoruz.
Dun aksam esim yarim saat gec geldi geldikten sonra bende bi doluktum agliyorum geldi sarildi ne oldu niye agliyorsun dedi, bende niye gec kaldin dedim birsey mi oldu felan diye soruyor.
Birsey de yok ama iste bi gerginlik bi huzursuzluk var. Ayaklarim davul gibi cildim geriliyor yirtilacak gibi ve benim de karnim dun bi tuhafti ustune ustelik kizim da hic yapmadigi tuhaf tuhaf hareketleri yapti. Esim de cok sasirdi bu ne yapiyor boyle diye, hareketleri heryerdeydi sanki icimde 1 cocuk degil 4 cocuk var gibiydi, delirmis gibi yer yerden hareket ediyordu.
Sonra geri kendi kendimi sakinlestirdim doktor hareketleri azalirsa gel felan demisti hareketleri siddetlendigine gore dogum sancisi felan degil bu karin agrisi bu gerginlik dedim, nasil gerildiysem koltukta uyumusum tv izlerken.
 
Geri
Üst