cagla4277 Aktif Üye Üye 1 Nisan 2013 #631 herkese günaydınnnnnnnn aydın günlerimiz olsun inşallahhhhhhh
ARZUZU Daimi Üye Üye 1 Nisan 2013 #633 Günaydınn zuzunun Melekleri Yeni bir ay ve yeni bir hafta güzel geçirmeniz dileğiyle her nekadar pazartesi sendromu olsada sanırım soğuk havalardan kurtulduk hepinnizi öpüyorum
Günaydınn zuzunun Melekleri Yeni bir ay ve yeni bir hafta güzel geçirmeniz dileğiyle her nekadar pazartesi sendromu olsada sanırım soğuk havalardan kurtulduk hepinnizi öpüyorum
ASLIMOZUM Aktif Üye Üye 1 Nisan 2013 #634 soğuk havadan kurtuldu saatler alındı artık işden cıktığımızda hava karanlık olmucak lallaaaa hoşgeldin yaz
soğuk havadan kurtuldu saatler alındı artık işden cıktığımızda hava karanlık olmucak lallaaaa hoşgeldin yaz
ARZUZU Daimi Üye Üye 1 Nisan 2013 #635 aynenn aslımm oh eba valla ıcım acıldı bahar renleı cıvıl cıvılll valla keyfım yerınde 🙂
ARZUZU Daimi Üye Üye 1 Nisan 2013 #638 inşallahhhh çağlacım ayenn aslımm boyle güzel şeyler dusunuyorum valla kotu dusunce yok
cagla4277 Aktif Üye Üye 1 Nisan 2013 #639 evet canımya bebikli bi ay olsun İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ARZUZU Daimi Üye Üye 1 Nisan 2013 #640 aynenn çatır çatır hamiş kalalım göbişleri dolduralım doğurganlığımız bırden fırlasın hepımız kızaralım inş............
aynenn çatır çatır hamiş kalalım göbişleri dolduralım doğurganlığımız bırden fırlasın hepımız kızaralım inş............