Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #603 rep dağıtıyolar dediler geldik hani nerde - - - Updated - - - vayyy arzu hanım ıkı dkka boş bıraktık aslıya çiçek böcek vay vay vayyyy 😀
rep dağıtıyolar dediler geldik hani nerde - - - Updated - - - vayyy arzu hanım ıkı dkka boş bıraktık aslıya çiçek böcek vay vay vayyyy 😀
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #606 valla zuzucum ben yenı eve girdim annemle alışveriş yaptık beraber yemek yedi sonrada gittik üstüne kahve eyfi yaptık eve girdim ayaklarımı kaldırdım acayip yorulmuşum
valla zuzucum ben yenı eve girdim annemle alışveriş yaptık beraber yemek yedi sonrada gittik üstüne kahve eyfi yaptık eve girdim ayaklarımı kaldırdım acayip yorulmuşum
cagla4277 Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #607 neeeee zuzum repmi dağıttınız yooksa ben yokken açıklama lütfen .....🙂
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #608 çağlaya bak çağla repin r sini duysa damlıyo bi paket çay ve şeker al zuzunun evine git onları bırak 1 rep veriyo - - - Updated - - - herşeyde bedava olmazkı canımm aaa 😀
çağlaya bak çağla repin r sini duysa damlıyo bi paket çay ve şeker al zuzunun evine git onları bırak 1 rep veriyo - - - Updated - - - herşeyde bedava olmazkı canımm aaa 😀
cagla4277 Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #609 özgülüm e e e iş başka dostluk başka ağlamayana meme yok derlerya hemen geldim neden bizim gülümüz yokkkk arzu hanım
özgülüm e e e iş başka dostluk başka ağlamayana meme yok derlerya hemen geldim neden bizim gülümüz yokkkk arzu hanım
A aysen* Aktif Üye Üye 30 Mart 2013 #610 ben cok aglarim da kes ziriltiyi olluyo meme veren falan yok