*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #591 ASLIMOZUM' Alıntı: eylül burdamısın yoksa Genişletmek için tıkla ... aslım bensiz yapamıyon şeker
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #592 arzuzu' Alıntı: Çağla ,gülüş ve özgül topiğimin gülleri - - - Updated - - - aman aman omrunsun den bahsemeyelım asayiş berkemal cağlaaa varken Genişletmek için tıkla ... bemide unutuyonuz arzu bende dedektif eylül hayırlı cumalar kızlar sizleri seviyorum
arzuzu' Alıntı: Çağla ,gülüş ve özgül topiğimin gülleri - - - Updated - - - aman aman omrunsun den bahsemeyelım asayiş berkemal cağlaaa varken Genişletmek için tıkla ... bemide unutuyonuz arzu bende dedektif eylül hayırlı cumalar kızlar sizleri seviyorum
Feblayt Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #594 eski kulagi kesiklerden olmasin o arzuzum hah - - - Updated - - - aaaa burasi bos kalmis tuh kimse yokmu yani
eski kulagi kesiklerden olmasin o arzuzum hah - - - Updated - - - aaaa burasi bos kalmis tuh kimse yokmu yani
Feblayt Aktif Üye Üye 29 Mart 2013 #595 ooo topigin gulleri secilmis biz neyiz arzuzu dikenmi neyse seviliyosun arzum optummmmm yinede gul olmasamda
ooo topigin gulleri secilmis biz neyiz arzuzu dikenmi neyse seviliyosun arzum optummmmm yinede gul olmasamda
N NİLDAĞ Forum Okuru 29 Mart 2013 #596 vay bee feblayt dikeniyse bende yaprağıyım heralde yada sapı aşkolsun bize gül demeyin siz küstüm size :küstüm:
vay bee feblayt dikeniyse bende yaprağıyım heralde yada sapı aşkolsun bize gül demeyin siz küstüm size :küstüm:
ARZUZU Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #597 ayy feblaytım ve nılımmm sız benım topığıme az gelıyorsunuz benı unutuyorsunuz oondan sevildiğimi bilsem güller size feda olsunnnn
ayy feblaytım ve nılımmm sız benım topığıme az gelıyorsunuz benı unutuyorsunuz oondan sevildiğimi bilsem güller size feda olsunnnn
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 29 Mart 2013 #598 arzuzu' Alıntı: EYLULCUM SEN BIZIM GİZLİ AJANIMIZSINN KULAĞUN DELİKLERDEN Genişletmek için tıkla ... he valla öyleyim
arzuzu' Alıntı: EYLULCUM SEN BIZIM GİZLİ AJANIMIZSINN KULAĞUN DELİKLERDEN Genişletmek için tıkla ... he valla öyleyim