Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #522 aynen arzum şakayla karışık gülerek sarılarak lafı geri sokuyom am bişe diyemıyolar çünkü şaka yahu
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #523 *gülüş*' Alıntı: yapar valla beklerim Genişletmek için tıkla ... yapem ya iyi fikir nezamnna geliyoz gülüş sana
*gülüş*' Alıntı: yapar valla beklerim Genişletmek için tıkla ... yapem ya iyi fikir nezamnna geliyoz gülüş sana
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #524 çok canıma geçirirse yapıyom napım çok üstüme gelıyo bazen bende insanım yahu taş olsa yarılır
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #525 canım normal 60 da yıkasan bence yeterlı yada hassas program ay sımdı onalrı utulmsı ne keyıflı
*gülüs* Hamiş Melek 28 Mart 2013 #526 daha seni ewemi davet ederim eylüll sen börek çörek yapar salatalık alıp karşıma geçer yersin bide kedi getirir ewe salarsın
daha seni ewemi davet ederim eylüll sen börek çörek yapar salatalık alıp karşıma geçer yersin bide kedi getirir ewe salarsın
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #528 eylulcüm yaz ama kedili olmasınnn ozgull sne var ya sen ska maka derken arada lafı goturuyon bende dırek soylerım benım hayır dıyeceğim şeylerı de bıldığım için eşime soyler
eylulcüm yaz ama kedili olmasınnn ozgull sne var ya sen ska maka derken arada lafı goturuyon bende dırek soylerım benım hayır dıyeceğim şeylerı de bıldığım için eşime soyler
*gülüs* Hamiş Melek 28 Mart 2013 #529 arzuzu' Alıntı: canım normal 60 da yıkasan bence yeterlı yada hassas program ay sımdı onalrı utulmsı ne keyıflı Genişletmek için tıkla ... 60 çok değilmi el kadar şeyler zaten sıcaktan çekilmesin sonra üff hiçte bilmiom görmedim kimsede artık oynra dururum ütülerkende minik minik 😀
arzuzu' Alıntı: canım normal 60 da yıkasan bence yeterlı yada hassas program ay sımdı onalrı utulmsı ne keyıflı Genişletmek için tıkla ... 60 çok değilmi el kadar şeyler zaten sıcaktan çekilmesin sonra üff hiçte bilmiom görmedim kimsede artık oynra dururum ütülerkende minik minik 😀
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #530 eylülü düşündüm elinde bi kedi diğer elınde slatalık kocaman hart hurt yiyoo ayyy gülme krizine gircem ne tatlısın eylül sen bu halınle düşününce gülüşün evınde
eylülü düşündüm elinde bi kedi diğer elınde slatalık kocaman hart hurt yiyoo ayyy gülme krizine gircem ne tatlısın eylül sen bu halınle düşününce gülüşün evınde