seloni Hamiş Melek 28 Mart 2013 #491 seloni' Alıntı: gülüş aklıma bi yazı geldi dur kopyalimde gülün bi forumda geçio olay 😀 Alıntıdır: bi şarkı vardı çok guzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum. bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum. güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinledim ama güzeldi.. simdiden tesekkürler Genişletmek için tıkla ... üstlere gitti tekrar gündeme gelsin görün
seloni' Alıntı: gülüş aklıma bi yazı geldi dur kopyalimde gülün bi forumda geçio olay 😀 Alıntıdır: bi şarkı vardı çok guzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum. bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum. güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinledim ama güzeldi.. simdiden tesekkürler Genişletmek için tıkla ... üstlere gitti tekrar gündeme gelsin görün
*gülüs* Hamiş Melek 28 Mart 2013 #492 eylülmehmetutku' Alıntı: ayyyy sesim evin dışınıa çıktı kahkahalara boğuldum resmen sen yaşa emi gülüş Genişletmek için tıkla ... cümlemiz çok yaşasın tek kalırsam sıkılırım yoldaşta lazım
eylülmehmetutku' Alıntı: ayyyy sesim evin dışınıa çıktı kahkahalara boğuldum resmen sen yaşa emi gülüş Genişletmek için tıkla ... cümlemiz çok yaşasın tek kalırsam sıkılırım yoldaşta lazım
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #494 eylul değiştir kız su konmuyuuuuu guluşş gecmış olsun valla akşam ne yapcan özgecim bişey yazmadın
*gülüs* Hamiş Melek 28 Mart 2013 #495 seloni' Alıntı: üstlere gitti tekrar gündeme gelsin görün Genişletmek için tıkla ... buda iyiymişşşş
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #496 özgülll' Alıntı: gül allah yardımcın olsun bu eylül sana siteyı terkettirir hala kedi yolluyo 😀 Genişletmek için tıkla ... allah cümlemizin yardımcısı olsun özgülll gülüşü seviyom nedem ya
özgülll' Alıntı: gül allah yardımcın olsun bu eylül sana siteyı terkettirir hala kedi yolluyo 😀 Genişletmek için tıkla ... allah cümlemizin yardımcısı olsun özgülll gülüşü seviyom nedem ya
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #497 eylülll kız yeter hamile korkutma günahh öbür tarafı düşün zebanıler gelıyo bak elinde bu kedıyle sanan
eylülll kız yeter hamile korkutma günahh öbür tarafı düşün zebanıler gelıyo bak elinde bu kedıyle sanan
*gülüs* Hamiş Melek 28 Mart 2013 #498 valla ben değil kaynanam yapsın kıyma çıkardım köfte pilav yapsın die çorbam makarnam var salatada yapılır tmm yeter
valla ben değil kaynanam yapsın kıyma çıkardım köfte pilav yapsın die çorbam makarnam var salatada yapılır tmm yeter
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #499 gülüşe şimdiden geçmiş olsun napem zuzu hoşuma gitti muhabbet
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #500 selonı dıkakt cekmek ıcın elınden gelenı yapıyon he İsmi lazım değil dermişim simdi ben