seloni Hamiş Melek 28 Mart 2013 #481 *gülüş*' Alıntı: bişe soracaktım ama ne sorcaktım unuttum h Genişletmek için tıkla ... gülüş aklıma bi yazı geldi dur kopyalimde gülün bi forumda geçio olay 😀 Alıntıdır: bi şarkı vardı çok guzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum. bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum. güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinledim ama güzeldi.. simdiden tesekkürler
*gülüş*' Alıntı: bişe soracaktım ama ne sorcaktım unuttum h Genişletmek için tıkla ... gülüş aklıma bi yazı geldi dur kopyalimde gülün bi forumda geçio olay 😀 Alıntıdır: bi şarkı vardı çok guzeldi.adını ve sözlerini bilmiyorum. bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum. güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinledim ama güzeldi.. simdiden tesekkürler
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #482 özgulum valla selonı bana ısım var dedı baktım chatde maslh tutum sacından getırdımmm
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #483 evde dekor olsun derken vazomdan oldum bide kocam atarken o benım için çok değerli diyom içimdende pazardan 5 tl ye aldıydım demeyıde ıhmal etmedım dedesi vefat etmeyeydi öle olmucaktı benim ne kabahatım var 😀
evde dekor olsun derken vazomdan oldum bide kocam atarken o benım için çok değerli diyom içimdende pazardan 5 tl ye aldıydım demeyıde ıhmal etmedım dedesi vefat etmeyeydi öle olmucaktı benim ne kabahatım var 😀
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #484 *gülüş*' Alıntı: o kediler seni tırmalaya yaptığın yemekleri yalaya emiii hallenn kediii dio Genişletmek için tıkla ... ayyyy sesim evin dışınıa çıktı kahkahalara boğuldum resmen sen yaşa emi gülüş
*gülüş*' Alıntı: o kediler seni tırmalaya yaptığın yemekleri yalaya emiii hallenn kediii dio Genişletmek için tıkla ... ayyyy sesim evin dışınıa çıktı kahkahalara boğuldum resmen sen yaşa emi gülüş
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #487 gülüş lavaboya git türkün aklı ya kaçarken yaa ..... aklına gelır orda
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #488 canım konu yok aklımıza ne gelırse sorunmumuz yada ne bılım mutluluğumuz nasılsın h.g.
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #489 özge konu yok her telden zuzu ile muhabbet geyikkklerin en güzeli burada meleklerrrrr
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #490 gül allah yardımcın olsun bu eylül sana siteyı terkettirir hala kedi yolluyo 😀