Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #456 ahanda selonıde ne için yaıyomuşum ahh arzu ahhh bunlar başka nıyetle gelıyo gerçek dostun benım hiç düşünmedım valla msj çoğalsın rep yapışşın vayyy kuyu kazanlar bide sölüyolar utanmazlar sizi 😀
ahanda selonıde ne için yaıyomuşum ahh arzu ahhh bunlar başka nıyetle gelıyo gerçek dostun benım hiç düşünmedım valla msj çoğalsın rep yapışşın vayyy kuyu kazanlar bide sölüyolar utanmazlar sizi 😀
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #457 aslım iştemalesef hepımızın farklı seyleri var guluş gıttı neyse konuyu değiştirelımmmmmm
*gülüs* Hamiş Melek 28 Mart 2013 #458 özgülll' Alıntı: ahanda selonıde ne için yaıyomuşum ahh arzu ahhh bunlar başka nıyetle gelıyo gerçek dostun benım hiç düşünmedım valla msj çoğalsın rep yapışşın vayyy kuyu kazanlar bide sölüyolar utanmazlar sizi 😀 Genişletmek için tıkla ...
özgülll' Alıntı: ahanda selonıde ne için yaıyomuşum ahh arzu ahhh bunlar başka nıyetle gelıyo gerçek dostun benım hiç düşünmedım valla msj çoğalsın rep yapışşın vayyy kuyu kazanlar bide sölüyolar utanmazlar sizi 😀 Genişletmek için tıkla ...
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Mart 2013 #459 arzuzu' Alıntı: seloniii nıye 8 mesaj eylul sen anlaamazsınn Genişletmek için tıkla ... kız melek uzman melek olcak ya
arzuzu' Alıntı: seloniii nıye 8 mesaj eylul sen anlaamazsınn Genişletmek için tıkla ... kız melek uzman melek olcak ya
SEROŞ Hamiş Melek 28 Mart 2013 #460 benm de kocman bı akvaryumum var valla ıcıne ben bıle sıgıyom ama blıklarm azaldı 4 tane kaldı