ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #181 nilim akşama senın iş var sabbnıtrım topıkte konusurken grdum yumurtlama gunumu
*gülüs* Hamiş Melek 27 Mart 2013 #183 özgülll' Alıntı: sen varya sen az değilsin kamera kayıtlarını siliyomuş hatuna bak kız gün içinde bişe olsa nie sildin deseler ne dicen.patron deli deli güldümü düşünmesin diemi dicen Genişletmek için tıkla ... pc allahtan yavaşlıyo diye bahanem var bişey demiyo diorum sorunca pc donuo işlem yapamıorum halbuki deli gibi tek gülüorum die
özgülll' Alıntı: sen varya sen az değilsin kamera kayıtlarını siliyomuş hatuna bak kız gün içinde bişe olsa nie sildin deseler ne dicen.patron deli deli güldümü düşünmesin diemi dicen Genişletmek için tıkla ... pc allahtan yavaşlıyo diye bahanem var bişey demiyo diorum sorunca pc donuo işlem yapamıorum halbuki deli gibi tek gülüorum die
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #184 nildağ' Alıntı: özgül günün ne zaman kuzum Genişletmek için tıkla ... yarın belırtı var ama gelen giden yok olmazsam 30 unda kesın olurum.
nildağ' Alıntı: özgül günün ne zaman kuzum Genişletmek için tıkla ... yarın belırtı var ama gelen giden yok olmazsam 30 unda kesın olurum.
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #186 ya nasıl kırayım nılım zaten 4 patron 1 genel mudur var ben bu sıkı yonetımde nasıl yapıyorum bana pes doğrusu
ya nasıl kırayım nılım zaten 4 patron 1 genel mudur var ben bu sıkı yonetımde nasıl yapıyorum bana pes doğrusu
N NİLDAĞ Forum Okuru 27 Mart 2013 #187 arzuzu' Alıntı: nilim akşama senın iş var sabbnıtrım topıkte konusurken grdum yumurtlama gunumu Genişletmek için tıkla ... o iş dün oldu arzu bugün tatildeyim
arzuzu' Alıntı: nilim akşama senın iş var sabbnıtrım topıkte konusurken grdum yumurtlama gunumu Genişletmek için tıkla ... o iş dün oldu arzu bugün tatildeyim
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #188 nildağ' Alıntı: özgülllllllllllll Genişletmek için tıkla ... efendımmmmm 🙂
*gülüs* Hamiş Melek 27 Mart 2013 #189 arzuzu' Alıntı: gülüş az değil tabıı o var ya o .... Genişletmek için tıkla ... kız bi iş yerinde kurnazlık yapıorum neyimi gördün
arzuzu' Alıntı: gülüş az değil tabıı o var ya o .... Genişletmek için tıkla ... kız bi iş yerinde kurnazlık yapıorum neyimi gördün
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #190 aslım nereye gecerken mı uğradın zaten gelmedın senı kara lısteye aldım