ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #172 nilim geleemem akşam evde netım yokk kı amanın yarın bu topıkten habeer verırım artık sorma ozgull ama topıkten muhabbette ekmeğimden olmayağım ekmeğime bal suruyonuz tesekkurler Meleklerım
nilim geleemem akşam evde netım yokk kı amanın yarın bu topıkten habeer verırım artık sorma ozgull ama topıkten muhabbette ekmeğimden olmayağım ekmeğime bal suruyonuz tesekkurler Meleklerım
N NİLDAĞ Forum Okuru 27 Mart 2013 #173 *gülüş*' Alıntı: bende kamera kayıtlarını siliorum akşam çıkarken patron bu kendi kendine ne gülüyo demesin diye Genişletmek için tıkla ... mantıklıymış gülüş allahtan patronum akrabam
*gülüş*' Alıntı: bende kamera kayıtlarını siliorum akşam çıkarken patron bu kendi kendine ne gülüyo demesin diye Genişletmek için tıkla ... mantıklıymış gülüş allahtan patronum akrabam
*gülüs* Hamiş Melek 27 Mart 2013 #174 arzuzu' Alıntı: gululş şımdı onu dusunuyorum eğer hamışlık olursa ağustosda gırcemm sınava durumm vahım vallaa Genişletmek için tıkla ... akşam test yap bakalım hamiş isen artık erteleyeceksin mecbur ilk aylar riske atmazsın
arzuzu' Alıntı: gululş şımdı onu dusunuyorum eğer hamışlık olursa ağustosda gırcemm sınava durumm vahım vallaa Genişletmek için tıkla ... akşam test yap bakalım hamiş isen artık erteleyeceksin mecbur ilk aylar riske atmazsın
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #175 *gülüş*' Alıntı: bende kamera kayıtlarını siliorum akşam çıkarken patron bu kendi kendine ne gülüyo demesin diye Genişletmek için tıkla ... sen varya sen az değilsin kamera kayıtlarını siliyomuş hatuna bak kız gün içinde bişe olsa nie sildin deseler ne dicen.patron deli deli güldümü düşünmesin diemi dicen
*gülüş*' Alıntı: bende kamera kayıtlarını siliorum akşam çıkarken patron bu kendi kendine ne gülüyo demesin diye Genişletmek için tıkla ... sen varya sen az değilsin kamera kayıtlarını siliyomuş hatuna bak kız gün içinde bişe olsa nie sildin deseler ne dicen.patron deli deli güldümü düşünmesin diemi dicen
N NİLDAĞ Forum Okuru 27 Mart 2013 #176 özgülll' Alıntı: bakalım zuzum daha adet olmadım belırtıler var ama bi adetım gelmedi gelemez inşallah bebek gelır hayırlısıyla. Genişletmek için tıkla ... özgül günün ne zaman kuzum
özgülll' Alıntı: bakalım zuzum daha adet olmadım belırtıler var ama bi adetım gelmedi gelemez inşallah bebek gelır hayırlısıyla. Genişletmek için tıkla ... özgül günün ne zaman kuzum
ARZUZU Daimi Üye Üye 27 Mart 2013 #177 özgülll' Alıntı: bakalım zuzum daha adet olmadım belırtıler var ama bi adetım gelmedi gelemez inşallah bebek gelır hayırlısıyla. Genişletmek için tıkla ... ozgulşum ınş.. beraber oluruzz yaa gulş kamera kayıtlarımı ben sılemıyorum kamera tam karsımda ne etcez
özgülll' Alıntı: bakalım zuzum daha adet olmadım belırtıler var ama bi adetım gelmedi gelemez inşallah bebek gelır hayırlısıyla. Genişletmek için tıkla ... ozgulşum ınş.. beraber oluruzz yaa gulş kamera kayıtlarımı ben sılemıyorum kamera tam karsımda ne etcez
N NİLDAĞ Forum Okuru 27 Mart 2013 #180 arzuzu' Alıntı: ozgulşum ınş.. beraber oluruzz yaa gulş kamera kayıtlarımı ben sılemıyorum kamera tam karsımda ne etcez Genişletmek için tıkla ... zuzu kökten çözüm kamerayı kır
arzuzu' Alıntı: ozgulşum ınş.. beraber oluruzz yaa gulş kamera kayıtlarımı ben sılemıyorum kamera tam karsımda ne etcez Genişletmek için tıkla ... zuzu kökten çözüm kamerayı kır