ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #84 aşkkelebeği' Alıntı: kızlar sabah kabuklu tarcın kaynatıp içtim şimdide papatya cayı içiyorum sabah evekmegi yedim yarın kepeklı ekmek yiyecegim her gün kepeklı ekmek yemek saglıklı degıl Genişletmek için tıkla ... TAM tahıllı iyiymiş.
aşkkelebeği' Alıntı: kızlar sabah kabuklu tarcın kaynatıp içtim şimdide papatya cayı içiyorum sabah evekmegi yedim yarın kepeklı ekmek yiyecegim her gün kepeklı ekmek yemek saglıklı degıl Genişletmek için tıkla ... TAM tahıllı iyiymiş.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #85 sahile uzan' Alıntı: çok komik olcak ama abonelik nerde bulamadım Genişletmek için tıkla ... Niye komik olsun bak burası. [h=6]İlk Okunmamış Mesajı Göster [/h] [h=6]LinkBack[/h] LinkBack URL About LinkBacks Bookmark & Share Digg this Thread! Add Thread to del.icio.us Bookmark in Technorati Tweet this thread Facebook'a Ekle Spurl this Thread! Reddit! Wong this Thread! [h=6]Seçenekler[/h] Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder… Bu Konuya abone ol… [h=6]Konuda Ara[/h] Gelişmiş Arama Yap [h=6]Konuya Puan Ver[/h] Current Rating Mükemmel İyi Orta Kötü Çok kötü [h=6]Yazan yer var ya yukarda. ordan seçenekleri tıklayıp bu konuya abone ol u tıkla. sonra kaydet.[/h] [h=6][/h] Current Rating Mükemmel İyi Orta Kötü Çok kötü
sahile uzan' Alıntı: çok komik olcak ama abonelik nerde bulamadım Genişletmek için tıkla ... Niye komik olsun bak burası. [h=6]İlk Okunmamış Mesajı Göster [/h] [h=6]LinkBack[/h] LinkBack URL About LinkBacks Bookmark & Share Digg this Thread! Add Thread to del.icio.us Bookmark in Technorati Tweet this thread Facebook'a Ekle Spurl this Thread! Reddit! Wong this Thread! [h=6]Seçenekler[/h] Yazdırılabilir şekli göster Sayfayı E-Mail olarak gönder… Bu Konuya abone ol… [h=6]Konuda Ara[/h] Gelişmiş Arama Yap [h=6]Konuya Puan Ver[/h] Current Rating Mükemmel İyi Orta Kötü Çok kötü [h=6]Yazan yer var ya yukarda. ordan seçenekleri tıklayıp bu konuya abone ol u tıkla. sonra kaydet.[/h] [h=6][/h] Current Rating Mükemmel İyi Orta Kötü Çok kötü
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #86 İlk okunmamış mesajı göster, Linkback, seçenekler. yazan 🙂
B baldem Forum Okuru 16 Aralık 2011 #88 şıpık'ım ben malesef 70 kioyum🙁 hedefim önce 60 olmak dün çizelge yaptım ulen bir türlü ekleyemedim imzama
şıpık'ım ben malesef 70 kioyum🙁 hedefim önce 60 olmak dün çizelge yaptım ulen bir türlü ekleyemedim imzama
sahile uzan Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #89 birde eşimde 104 den 90 incek babamla iddiaya girdi çmaşırından çorabına takımına gömlek kemer ful ayakkabı kaşe montuna mart 15 kadar 14 kilo verecek
birde eşimde 104 den 90 incek babamla iddiaya girdi çmaşırından çorabına takımına gömlek kemer ful ayakkabı kaşe montuna mart 15 kadar 14 kilo verecek
shuzur Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #90 ay herkes 70 kgymuş neredeyse. şıpıdık ben baldem. hadi yarışalım kızlar... bide boylarınız kaç