Zayıflamak istiyorum ama olmuyor dayanamıyorum diyip zayıflamak isteyenler buraya

eti form peynir zeytin ve çay içtim
şimdi yeşil çay içiyorum

Afiyet olsun canım. Tartıldınmı sabah. Kilonu bekliyorum 🙂 Listeye eklicem.

Eşim akşam konusunda destekçi canım.
Sadece çorba da yeter diyor.Yada tek çeşit yemek.
Onunda göbişi önden önden gidiyor ve kilodan hiç hoşlanmıyor.

Hafta içi onu uygulamada hiç sorun yaşamam.
Önemli olan akşamları.Ondada eşime söyliyeceğim beni durdursun🙂

Birde ben şöyle düşündüm.Haftada bir gün bizim tatil günümüz olsun.
Ödülde olabilir.O gün saatler şaşabilir,abartıya kaçmadan istenilen yenilebilir.
Su yine tabi ihmal edilmeden ve akşam saati çok geçe alınmadan.
Böylece hafta içinde ödül gününü düşünüp kaçamak yapmayız.Kaçamak yaptık diyelim ödül günümüz o hafta olmasın.

İlk bir ay spor çok yapmayı düşünümüyorum.Çünkü direk kasa çevirmesin.
Tartıda biraz oynama görüp hevese gelelim.Ama sonraki ayda sporda yapmalıyız bence.

Canım bence şimdiden ödül gününü düşünmeyelim derim. Bir iki hafta sıkı asılalım ve hafta sonlarıda kaçamak yapmayalım. Biraz kilo verdiğimizi görelim zaten verdikçe sevinip canımız bişi istemicek. Bir iki hafta sonra dediğin gibi haftada bir sütlü tatlı yeme hakkımız olur, veya kalorisi düşük farklı bişey.

bende şimdi bitki çayı içeyim kızlar.
kepekli tost ve çay içtim sabah.
sahil kaç kilosun canım bildir şıpıdıka.

bende şimdi içtim yeşil çayımı 🙂

Afiyet olsun canım. Tartıldınmı sabah. Kilonu bekliyorum 🙂 Listeye eklicem.

Canım bence şimdiden ödül gününü düşünmeyelim derim. Bir iki hafta sıkı asılalım ve hafta sonlarıda kaçamak yapmayalım. Biraz kilo verdiğimizi görelim zaten verdikçe sevinip canımız bişi istemicek. Bir iki hafta sonra dediğin gibi haftada bir sütlü tatlı yeme hakkımız olur, veya kalorisi düşük farklı bişey.

bende şimdi içtim yeşil çayımı 🙂

Peki şekerim.Ama ben hafta sonu eşimin evde olduğu gün bu saat olayına uyamayabilirim.
Ama diğer gün aynen uyarım bilginiz olsun şimdiden.Ama saat farklı olsada kaçamak yapmam söz 😉

Sahilciğim dün dedin ya iki konuyu açamıyorum diye.
İlk mesaj yerinin orda Üst tarafta seçeneklerden aboneliklerime ekle yi tıkla kaydet.
Daha sonra Yararlı linklerden, Aboneliklerimi Göster i tıklayarak abone olduğun konuları kolayca bulabilirsin. Aynı diğer yerdeki gibi. Bi oraya bi buraya geçebiliriz gerektiğinde.

Peki şekerim.Ama ben hafta sonu eşimin evde olduğu gün bu saat olayına uyamayabilirim.
Ama diğer gün aynen uyarım bilginiz olsun şimdiden.Ama saat farklı olsada kaçamak yapmam söz 😉

benimde saatlerim şaşabilir. hafta sonu malum geç yatıyoruz geç kalkıyoruz.
önemli olan kaçamak yapmayalım 🙂)

kızlar ben bitki çayımı içtim şimdi de sıcak su içicem sizde içinn.

bi onu yapamıyorum canım. ben kışın bile soğuk su içiyorum. :D:D
bazı yazılarda soğuk suyunda rejimde iyi geldiğini okudum işte sıcak suyunda hiç bir etkisinin olmadığını gün içinde nekadar doğru yalan bilmiyorum.
Bende norma suyumu içeyim. Günde iki litreye tamamlayım 🙂

Evet melekler şimdi hepbirlikte sağlıklı şekilde zayıflama ve kilomuzu koruma zamanı :cheer2:

Katılacak olanlarla isim ve kilo listemizi oluşturalım. Hergün yediklerimizi içtiklerimizi paylaşalım. Birbirimize yorumlar yapalım. Her hafta cuma veya herhangi belirlediğimiz bir gün sabahtan tartılıp kilomuzu bildirelim. O hafta kim daha çok kilo verirse onu birinci ilan edicez

Başlangıç Listemiz (16.12.2011)

ŞIPIDIK = 70

baldem =

shuzur = 70.5

sahile uzan =

niers =

şıpıdık bende 58.5 kiloyum yaz canım

Geri