Szr_ Hamiş Melek 13 Mayıs 2023 #7.731 Corti' Alıntı: Cabucak gecip toparlan insallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım daha iyiyim şükür.
Corti' Alıntı: Cabucak gecip toparlan insallah Genişletmek için tıkla ... Sağol canım daha iyiyim şükür.
Eftalios Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2023 #7.732 Szr_' Alıntı: Sağol canım daha iyiyim şükür. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canim daha iyi olmana sevindim.♥️
Szr_' Alıntı: Sağol canım daha iyiyim şükür. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canim daha iyi olmana sevindim.♥️
Eftalios Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2023 #7.733 Asyam17' Alıntı: Valla kimin kime duası tutar belli olmaz inşallah hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşuruz canım Genişletmek için tıkla ... Aminnn inşallah asyam her şey güzel olsun senin içinde inşallah rabbim kolaylıklar versin♥️
Asyam17' Alıntı: Valla kimin kime duası tutar belli olmaz inşallah hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşuruz canım Genişletmek için tıkla ... Aminnn inşallah asyam her şey güzel olsun senin içinde inşallah rabbim kolaylıklar versin♥️
Eftalios Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2023 #7.734 Anne olan,anne adayı olan, anne olmak için bu uğurda savaşan tüm can kardeşlerimin anneler günü kutlu olsun♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Anne olan,anne adayı olan, anne olmak için bu uğurda savaşan tüm can kardeşlerimin anneler günü kutlu olsun♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Szr_ Hamiş Melek 14 Mayıs 2023 #7.735 Eftalios' Alıntı: Anne olan,anne adayı olan, anne olmak için bu uğurda savaşan tüm can kardeşlerimin anneler günü kutlu olsun♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Genişletmek için tıkla ... Sağol canım
Eftalios' Alıntı: Anne olan,anne adayı olan, anne olmak için bu uğurda savaşan tüm can kardeşlerimin anneler günü kutlu olsun♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Genişletmek için tıkla ... Sağol canım
Eftalios Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2023 #7.736 Szr_' Alıntı: Sağol canım Genişletmek için tıkla ... ❤️❤️❤️
Asyam17 Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2023 #7.737 Corti' Alıntı: Hadi guzel haberler gelsin Genişletmek için tıkla ... Insalalh kuzum 🙂
Asyam17 Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2023 #7.738 Eftalios' Alıntı: Aminnn inşallah asyam her şey güzel olsun senin içinde inşallah rabbim kolaylıklar versin♥️ Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim hepimiz icin hersey guzel olsun inşallah
Eftalios' Alıntı: Aminnn inşallah asyam her şey güzel olsun senin içinde inşallah rabbim kolaylıklar versin♥️ Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim hepimiz icin hersey guzel olsun inşallah
Asyam17 Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2023 #7.739 Kızlar selamlarr az once çıktık doktordan son kontrolumuzdu şükür haberler iyi nasipse p.tesi transferim oluyor dualrınızı bekliyorum 🙂
Kızlar selamlarr az once çıktık doktordan son kontrolumuzdu şükür haberler iyi nasipse p.tesi transferim oluyor dualrınızı bekliyorum 🙂
Eftalios Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2023 #7.740 Asyam17' Alıntı: Kızlar selamlarr az once çıktık doktordan son kontrolumuzdu şükür haberler iyi nasipse p.tesi transferim oluyor dualrınızı bekliyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim canım benim hadi inşallah canım dualarimiz seninle inşallah bebisinle dönersin olumlu güzel haberlerini alıriz inşallah♥️
Asyam17' Alıntı: Kızlar selamlarr az once çıktık doktordan son kontrolumuzdu şükür haberler iyi nasipse p.tesi transferim oluyor dualrınızı bekliyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim canım benim hadi inşallah canım dualarimiz seninle inşallah bebisinle dönersin olumlu güzel haberlerini alıriz inşallah♥️