Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Szr canım doğum yapmışsın canım uzun zamandır görmüyordum bende işlerim yoğun buaralar. Rabbim sağlicakla büyütmeyi nasip etsin.bebisi bol bol bol öp bizim için
Sağol canım teşekkür ederim. İnan hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. Öperim tabiki yerine. Onun kokusu kadar daha güzel birşey yok. İnşallah tez zamanda sizlerinde kucağı dolsun inşallah.

@Szr_ ayyy gözün aydın olsun , çok tebrik ederim sağlıcakla büyüt inşallah :d040:
@Elif 8887 sanki 2 haftaya kadar sıkıntı değil diye hatırlıyorum yolun yarısı oldu zaten maşallah seninde muhendisanne' nin de dedigi gibi en kotu hastanede yatarsın az biraz 32. Haftayı gordunmu korkma Allah'ın izni ile ki biz daha erken doğup yasitlarini yakalayanlari da gördük.
@Mühendisanne çok şükür senin adına da çok sevindim ayyy ne güzel iki minik yavru hem kız hem oğlan masallahh masallahh sağlıkla zamanında kucağına al İnşallah :hail:
Insallah canim

@Szr_ ayyy gözün aydın olsun , çok tebrik ederim sağlıcakla büyüt inşallah :d040:
@Elif 8887 sanki 2 haftaya kadar sıkıntı değil diye hatırlıyorum yolun yarısı oldu zaten maşallah seninde muhendisanne' nin de dedigi gibi en kotu hastanede yatarsın az biraz 32. Haftayı gordunmu korkma Allah'ın izni ile ki biz daha erken doğup yasitlarini yakalayanlari da gördük.
@Mühendisanne çok şükür senin adına da çok sevindim ayyy ne güzel iki minik yavru hem kız hem oğlan masallahh masallahh sağlıkla zamanında kucağına al İnşallah :hail:
Allah razı olsun canım Şükürler olsun Rabbim bekleyen her kuluna nasip etsin ❤️❤️❤️

Geri