Kızlar herkese merhaba, hayırlı günler dilerim hepinizi çok özledim Allah razı olsun merak eden arkadaşlar olmuş hepinizden Allah razı olsun, gönlünüze göre versin inşallah 🙂 benim durumum baya zorladı beni ikizler şuan 16. Haftadayım 6.haftadan beri fena halde mide bulantısı, halsizlikle devam etti sürecim malesef, bu süreçte beslenemedim, günde 5-6 yı bulan kusmalarım oldu, beslenemedim, yaklaşık 11 kilo verdim aşırı koku hassasiyeti oldu. Bu hafta biraz toparlanmaya başladım çok şükür, yavaş yavaş azalmaya başladı bulantılarım. Az da olsa beslenmeye başladım.
Mide bulantıları dışında iyi sayılırım ama gebelik şekeri çıktı bende 2 haftalık diyet sürecine başlattı doktorum, eğer düzelme olmazsa hastaneye yatış ya da insilün başlanacak galiba, onun dışında pıhtı atma riski varmış, hem ikiz gebelik, hem donasyon oluşu, hem tedavi, hormonlar, diyabet kilo unsuru vs. Doktor bayağı korkuttu gözümü kan sulandırıcı iğneleri 2 kat artırdı asprini artırdı. Biraz zor geçiyor gibü süreç..
İyi haber de verim ikizler iyi şimdilik teyzeleri, bi prens bir prensesimiz olacakmış çok şükür( Rabbim isteyen herkese nasip etsin)
Canım benim meraktaydık valla cok şükür haber alabildik senden ve bebislerimizden Rabbim emeginin karşılığını kucağına alınca versin insalalh her ikisini de sana babasına bağışlasın Allah yar ve yardımcınız olsun canım..@Asyam17 canım maşallah tranafer tarihin yakınmış inşallah şansın bahtın açık olur Rabbim güldürür yüzünü bu defa Nasibin sağlıklı, hayırlı yavrun olur inşallah
Benimde bakalım hayırlısı diyorum nasipte varsa yasıycaz o duyguyu hepimiz icin herseyin hayırlısı olsun insalalh