Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Kızlar herkese merhaba, hayırlı günler dilerim hepinizi çok özledim Allah razı olsun merak eden arkadaşlar olmuş hepinizden Allah razı olsun, gönlünüze göre versin inşallah 🙂 benim durumum baya zorladı beni ikizler şuan 16. Haftadayım 6.haftadan beri fena halde mide bulantısı, halsizlikle devam etti sürecim malesef, bu süreçte beslenemedim, günde 5-6 yı bulan kusmalarım oldu, beslenemedim, yaklaşık 11 kilo verdim aşırı koku hassasiyeti oldu. Bu hafta biraz toparlanmaya başladım çok şükür, yavaş yavaş azalmaya başladı bulantılarım. Az da olsa beslenmeye başladım.

Mide bulantıları dışında iyi sayılırım ama gebelik şekeri çıktı bende 2 haftalık diyet sürecine başlattı doktorum, eğer düzelme olmazsa hastaneye yatış ya da insilün başlanacak galiba, onun dışında pıhtı atma riski varmış, hem ikiz gebelik, hem donasyon oluşu, hem tedavi, hormonlar, diyabet kilo unsuru vs. Doktor bayağı korkuttu gözümü kan sulandırıcı iğneleri 2 kat artırdı asprini artırdı. Biraz zor geçiyor gibü süreç..

İyi haber de verim ikizler iyi şimdilik teyzeleri, bi prens bir prensesimiz olacakmış çok şükür( Rabbim isteyen herkese nasip etsin)
@Asyam17 canım maşallah tranafer tarihin yakınmış inşallah şansın bahtın açık olur Rabbim güldürür yüzünü bu defa Nasibin sağlıklı, hayırlı yavrun olur inşallah
Canım benim meraktaydık valla cok şükür haber alabildik senden ve bebislerimizden Rabbim emeginin karşılığını kucağına alınca versin insalalh her ikisini de sana babasına bağışlasın Allah yar ve yardımcınız olsun canım..
Benimde bakalım hayırlısı diyorum nasipte varsa yasıycaz o duyguyu hepimiz icin herseyin hayırlısı olsun insalalh

@Kelebek_81 canım histeroskopi olmuşsun da neden oldun ki dar mıydı rahmin ya da başka sorun mı vardı neden histereakopi yaptın. Yeterince kalınlaşma olmadı mı.
Çok geçmiş olsun inşallah vaktinde zamanında treansfer olurda alırsın yavrunu kucağına
Kalınlaşma çok güzel dedi gönderiyorız galiba seni bikaç güne dedi aaa polip var dedi 🙁 o an ğzüntüden bsey diyemedm histeroskopi oldum aldılar polipi murat beye raporu gönderdm en az 3-4 ay dinlensin rahim dedi …

Kalınlaşma çok güzel dedi gönderiyorız galiba seni bikaç güne dedi aaa polip var dedi 🙁 o an ğzüntüden bsey diyemedm histeroskopi oldum aldılar polipi murat beye raporu gönderdm en az 3-4 ay dinlensin rahim dedi …
Insallah böylesi hayırlısıdır canım sıkma canını sonu güzel olsun insallah

Canım benim meraktaydık valla cok şükür haber alabildik senden ve bebislerimizden Rabbim emeginin karşılığını kucağına alınca versin insalalh her ikisini de sana babasına bağışlasın Allah yar ve yardımcınız olsun canım..
Benimde bakalım hayırlısı diyorum nasipte varsa yasıycaz o duyguyu hepimiz icin herseyin hayırlısı olsun insalalh
Sağol canım Allah hepinizden razı olsun ❤️ bazen diyorum hiç tanımadığım insanların iyi dilekleri sayesinde nasip etti belki Rabbim diye, inşallah sende tadarsın bu duyguyu en hayırlı zamanda ❤️❤️

Çok geçmiş olsun cnım, vardır bundada bi hayır, vakti zamanı değilmiş öyle düşün inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde olur herşey üzme kendini

@Szr_ ayyy gözün aydın olsun , çok tebrik ederim sağlıcakla büyüt inşallah :d040:
@Elif 8887 sanki 2 haftaya kadar sıkıntı değil diye hatırlıyorum yolun yarısı oldu zaten maşallah seninde muhendisanne' nin de dedigi gibi en kotu hastanede yatarsın az biraz 32. Haftayı gordunmu korkma Allah'ın izni ile ki biz daha erken doğup yasitlarini yakalayanlari da gördük.
@Mühendisanne çok şükür senin adına da çok sevindim ayyy ne güzel iki minik yavru hem kız hem oğlan masallahh masallahh sağlıkla zamanında kucağına al İnşallah :hail:

@Szr_ ayyy gözün aydın olsun , çok tebrik ederim sağlıcakla büyüt inşallah :d040:
@Elif 8887 sanki 2 haftaya kadar sıkıntı değil diye hatırlıyorum yolun yarısı oldu zaten maşallah seninde muhendisanne' nin de dedigi gibi en kotu hastanede yatarsın az biraz 32. Haftayı gordunmu korkma Allah'ın izni ile ki biz daha erken doğup yasitlarini yakalayanlari da gördük.
@Mühendisanne çok şükür senin adına da çok sevindim ayyy ne güzel iki minik yavru hem kız hem oğlan masallahh masallahh sağlıkla zamanında kucağına al İnşallah :hail:
Sağol canım. Amin inşallah

Geri