Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

@Asyam17 canım maşallah tranafer tarihin yakınmış inşallah şansın bahtın açık olur Rabbim güldürür yüzünü bu defa Nasibin sağlıklı, hayırlı yavrun olur inşallah
Canım benim meraktaydık valla cok şükür haber alabildik senden ve bebislerimizden Rabbim emeginin karşılığını kucağına alınca versin insalalh her ikisini de sana babasına bağışlasın Allah yar ve yardımcınız olsun canım..
Benimde bakalım hayırlısı diyorum nasipte varsa yasıycaz o duyguyu hepimiz icin herseyin hayırlısı olsun insalalh

Kalınlaşma çok güzel dedi gönderiyorız galiba seni bikaç güne dedi aaa polip var dedi 🙁 o an ğzüntüden bsey diyemedm histeroskopi oldum aldılar polipi murat beye raporu gönderdm en az 3-4 ay dinlensin rahim dedi …

Sağol canım Allah hepinizden razı olsun ❤️ bazen diyorum hiç tanımadığım insanların iyi dilekleri sayesinde nasip etti belki Rabbim diye, inşallah sende tadarsın bu duyguyu en hayırlı zamanda ❤️❤️

Çok geçmiş olsun cnım, vardır bundada bi hayır, vakti zamanı değilmiş öyle düşün inşallah en doğru zamanda en doğru şekilde olur herşey üzme kendini

@Szr_ ayyy gözün aydın olsun , çok tebrik ederim sağlıcakla büyüt inşallah

@Elif 8887 sanki 2 haftaya kadar sıkıntı değil diye hatırlıyorum yolun yarısı oldu zaten maşallah seninde muhendisanne' nin de dedigi gibi en kotu hastanede yatarsın az biraz 32. Haftayı gordunmu korkma Allah'ın izni ile ki biz daha erken doğup yasitlarini yakalayanlari da gördük.
@Mühendisanne çok şükür senin adına da çok sevindim ayyy ne güzel iki minik yavru hem kız hem oğlan masallahh masallahh sağlıkla zamanında kucağına al İnşallah

Sağol canım. Amin inşallah