Ah be canim daha cok gencsin yeni evlisin 2 yilllik kurban oldugum rabb8m size bir evlat nasip etsin yuvanizi senlendirsin insallah ki herkesten kurtul. Ben 12 seneme giricem buyil her yil bu laflari duyuyorum ilk 2 sene cokisitiyordum hele kaynanam kypederim görümcelerim ne laflar oturur ağlardim sonra sonra kulak asmamaya basladim lafimi esirgememeye basladim bende . hic tinlama kimseyi biliyorum zor ama gecicicek geciyor. Benim gorumcelerde hepsinde 2 ser tane biri 3 ledi biri yenidogum yapti. Yilda birgidiyoruz zaten toplandigimizda hepsi evlatlarini över peslerinde koştururlar bana inatmis gibi birbirlerinin cocuklarini öve ove bitiremezler benim boynum hep önde duruyorum haĺada öyle alışıyor insan herşeye bir müddet sonrâ maalesef .kaynim var bekar evlenecek bak evlenecek hemende bebekleri olsun deyip beni iğneleyip durur cokta tın diyorum herzaman . Böyle böyle 12 seneyi dolduracam. Demem o kı hic kendini üzüp yipratma daha çok yenisin yillar gectikce alisiyor insan takma canim laf söyleyenlere bisey olmuyor bize oluyor olan dert sahibi oluyoruz. kulak tikayinca herkese he deyip gécince yipranmiyor insan stres olmuyorsun.