Selam kizlar,
Nasilsiniz. Herkes iyidir inşallah.
@Szr_ cim hamilelik nasil gidiyor Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.
@Tamaraa Kucaginda saglikla bebeğini gör inşallah.
@Asyam17 son durum nedir transferini ne zaman olacaksin kismetse. Rabbim senin de pozitif haberini almayi nasip etsin inşallah.
@Mühendisanne ,
@Kelebek_81 Batumda yapan ve pozitif alan diger tarafta vardi. Ama ilk zamanlar taze yumurta ile islem yapiyorlardi. Ilk zaman ben de Batum düsündügüm icin arastirmistim.
@Eftalios canim durumun nedir ? Ne zaman gidiyorsun. Bu sefer son olsun inşallah güzel haberlerini alalim.
@Elif 8887 ne denir bilmiyorum. 12 kez ayni aciyi yasamissin. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.
@Tc. Umutlu Bekleyiş bizim yolumuz maalesef bazi ac kurtlarin kar kapisi oldu. Rabbim bizi de onlari da görsün insallah. Herkese layigini...
@Zaza74 , canim selametle git, selametle gel. Rabbim yaninda olsun insallah al bebelerini gel. Bu ugurda en güzelini hakediyorsun. Oralardan irtibatlasalim.
@Makaron sen nasilsin var mi bir gelişme. Rabbim bu ugurda senin de yüzünü güldürsün insallah.
@Angel1427 canim ezbere sorulan bir soru olsa da nasilsin iyimisin diye sormak istedim. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.
Kizlar bizi soracak olursaniz ; Lohusaliktan cikamamis hava durumumuz esintili terör. Etrafimdaki herkes benden çekinir olmuş olsa da biz iyiyiz.
Sizler de iyi olun insallah.