Haklısın kafa dağıtmak başka uğraşlar bulmak falan hepsi birer yol. Ama bi gerçek var ki bu yoldan geçmek zorundayız erteleyerek ya da bekleterek elime bişey geçmicek sadece sancılı süreci uzatıcam gibi geliyor bana herşey kader kısmet Nasipte varsa olur biliyorum ama araştırmamak düşünmemekte elde değil. Eşim bey efendi de biliyor bunu kendisi de diyotir ara arar uzatmadan başlayalım diye, ama sadece laf, ne zaman ki harekete geçmesi gerektiğini söylüyorum kavga çıkıyor, geçen sene de böyle oldu sperm testi için ikna ettim derken kalsın tatile gidelim sonra bakalım söz dedi. 1 yılı geçti,
bugün yine bi doktorla görüştüm gayet olumlu yaklaştı muayene etti öykümü dinledi ve eşimide görmek istediğimi söyledi sperm testini verin düşünün karar verirseniz birlikte gelin dedi, eve geldim anlattım yüzünfe ne bir heyacan ne bir mutluluk belirtisi tamm dedi sadece hadi gidelim test verelim bi kaç güne dedim sıkma beni dedi tatile gidip geleliöim geldikten sonra söz dedi geçen seneki gibi. Sıkılıyormuş beyefendi bu konuyu konuşmaktan, geriliyormuş... Ben sanki gerilmiyorum çok mutluyum halimden sanki
Böyle düşününce iste ister istemez psikolojim bozuluyor, boşanmak geliyor aklıma o gelip boşanalım demeden ben diyim de belkş canım daha az acır diyorum bilmiyorum değişil bir psikoloji anlatmak çok zor