Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Kizlar benimde nifty testim negatif geldi. Çok şükür içim cok rahatladi. 20. Haftada perinatoloji dr una muayenemiz var. Darisi diger hazirlik asamasinda olan annelere insallah
Bu testte kromozom bozukluklar ortaya cikiyor. Down,edwards ve pattaeu sendromuna bakıyorlar. Hatta bir kac daha hastalik var tam bilemiyorum.Kan veriyorsun yurt disina yolluyorlar. Otizm maalesef psikolojik bir rahatsızlık anne karnında henüz teşhis edilemiyor. Bu arada transferin insallah hayırlı olur. Güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle.
Bu testte kromozom bozukluklar ortaya cikiyor. Down,edwards ve pattaeu sendromuna bakıyorlar. Hatta bir kac daha hastalik var tam bilemiyorum.Kan veriyorsun yurt disina yolluyorlar. Otizm maalesef psikolojik bir rahatsızlık anne karnında henüz teşhis edilemiyor. Bu arada transferin insallah hayırlı olur. Güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle.
Canım adetin 10. Günü 10 milim.
Progestana yarın başlıyorum.
Cyclo bulamadığım için mudaili divina kullanıyorum aynen beyazları sadece.
3. Gün 3 adet transfer edecek.
Kızlar hastaneden aradılar.
Tahlil sonuçlarım çıkmış.
Pazartesi öğleden sonra transferim olacakmış
Valla heyecanlandım benimkiler böyle dönmeye başladılar