Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
günaydın canım 10 gün önce gittiğimizde merak ettik sorduk kıza benziyor demişti bakalım ctesi dr ne dicek vallahi kız erkek farketmez ilk ve tek çocuk olacağı için saglıklı olsun yeter
günaydın canım 10 gün önce gittiğimizde merak ettik sorduk kıza benziyor demişti bakalım ctesi dr ne dicek vallahi kız erkek farketmez ilk ve tek çocuk olacağı için saglıklı olsun yeter
Kizlar benimde nifty testim negatif geldi. Çok şükür içim cok rahatladi. 20. Haftada perinatoloji dr una muayenemiz var. Darisi diger hazirlik asamasinda olan annelere insallah
Yumurtan varsa umut her zaman vardir. @Asyam17 ben 3. Gun embriyosuyla hamile kalan cok duydum. Hatta @Guest34 en güzel örneği.İyi düşünelim ki iyi olsun.
Kizlar benimde nifty testim negatif geldi. Çok şükür içim cok rahatladi. 20. Haftada perinatoloji dr una muayenemiz var. Darisi diger hazirlik asamasinda olan annelere insallah
Neler kullandım inan hatırlamıyorum kürtaj sonrası ağır depresyon yaşamıştım ama aklımda kalan transfer sonrası estrofem sabah akşam devamdı.hatta sanki tüm ilaclarima ignelerime transfer sonrasıda devam ettim diye hatırlıyorum canım
Program dediği baya diyet egzersiz listesi 20 tane vitamin veriyo ve deterjandan uzak dur kimyasaldan pet şişeden uzak dur şeklinde… şunu söleyebilirim ki ben o dönem sigarayı azalttım. Genetikten embriyolar dönmediğinde murat berksoyu bıraktım Öle deli gibi diyet yapmadım sadece bisiklete binmiştim biraz da dengeli beslendim. Murat beyin listesinde ise mısır ekmeği yeşil zeytin tere ve yeşillik yemek öğlen akşam nohut fasulye mercimek vardı. Peynir et yumurta bile yoktu. Bu liste bana zor geldi.
Ben sigarayı evlendigim zaman bıraktım 5yil oldu ağzıma sürmüyorum. Ama ne egzersiz nede sağlıklı beslenme hic yok bende.onlara önem vermem gerekiyor acilen.ve kesinlikle yürüyüşe tekrar başlamam lazım