Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

4EC9BCDB-E4DB-4671-8269-F69D243291AD.png

Zaza74 güzel yürekli arkadaşım ben o dönemlerdeyken beni çok dinledi hatta dedi ki o bc ler senin pırlantaların ben direk donasyona gitcekken beni vazgeçirdi. Allah onu evladıyla ödüllendirsin inşallah.
Seni çok özledim❤️❤️
Oğlun çoook yakışıklı maşAllah
Rabbim evladının yolunu hep ışıklandırsın❤️

Sevgili @Zaza74 benim diğer uyeliklerimde pasif degil ama girmek istediğimde karsima bembeyaz bir sayfa cikiyor. sayende Kazen bana beyaz bir sayfa açmış 🙂 Girsem de sayfa aralarinda gezrmiyorum. Sanirim son zamanlarda üyeliğimiz iptal edilmeden kibarca sayfadan engelleniyoruz.
Kız yani diyorsun kazen burayı mı takip ediyor
Sebcey hiç bura girmiyor,ama oda senin durumda
Mavi ayda giremiyor
Sen misafir gibi ben dediyin gibi gir
Zaten sayfa mesajlara kapalı

Sevgili @Zaza74 benim diğer uyeliklerimde pasif degil ama girmek istediğimde karsima bembeyaz bir sayfa cikiyor. sayende Kazen bana beyaz bir sayfa açmış 🙂 Girsem de sayfa aralarinda gezrmiyorum. Sanirim son zamanlarda üyeliğimiz iptal edilmeden kibarca sayfadan engelleniyoruz.
aynen öyle canım benimde öyleydi ilk zamanlarda ya sayfa açılmıyor ya da bembeyaz sayfa 🙂 ısrar etmeye devam edince de çaaatttt engel
pakizeciğim nasılsın bu arada bebiş nasıl kanama devam ediyor mu bende bugün kontrole gidicem bakalım evlat içerde ne yapıyor yeri rahat mı büyümüş mü kalbimiz pıt pıt pıt atıyor mu inşallah her şey yolundadır...

Geri