Asyam günaydınçok fazla tüp bebek denedim ve benimle aynı yaşta olup benim sonuç alamadigim merkezden gebe kalip şu an evladını kucağına almaya gün sayan tanıdıklarım var...herşeyden önce en önemli faktörün ŞANS (nasip) olduğunu düşünüyorum ancak bunun dışında senin yapabileceklerin öncelikle biraz erken yatmaya calisman....hormonların dolayısıyla yumurta kaliten için bu önemli sonra kilo fazlasi varsa vermen ve beslenme alışkanlıkları acilen canan Karatay beslenmeyi devreye sokmani öneririm, her gün 1 saat yürüyüş, son araştırmalarda rahim içi faydalı bakterilerin tutunma için çok önemli olduğu anlaşılmış takviye probiyotik alabilirsin, sufi nefes egzersizleri seni tedavi öncesi ve sürecinde rahatlatır her gün alışkanlık edinebilirsin, maddi anlamda yük olmazsa histeroskopi olup rahime çizik attirabilirsin (donasyon öncesi bende düşünüyorum), d vitamini doğurganlık için önemli her gün 30 dakika öğlen 12.00 gibi cikabilirsin...ben bunların bir kismini uygulamaya çalışmıştım her türlü tahlil tektik, hsg,laparoskopi ve histeroskopi yapildi görünen bir problem yok ileri yaş faktörü dışında ancak eşim çok sigara kullanıyor ve uzun yıllar ilaç tedavisi gördü her ne kadar doktorlar sperm değerlerine bakarak erkek neden değil dese de ben bunun da etkili olduğunu düşünüyorum ...naçizane tavsiyem bunlar... umarım şans bu kez seninle olur ve o altın embriyoyu bulabilirsin ❤️